Мадам В. плещи простотии в ефира на „НОВА“ и го „гали с език“ на „Влади“ (Горанов). СРАМ И ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА В БЪЛГАРИЯ!

Мадам В. плещи простотии в ефира на „НОВА“ и го „гали с език“ на „Влади“ (Горанов). СРАМ И ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА В БЪЛГАРИЯ!

Мадам В., баничарката, хиперболизира заслугите на Владислав Пеевски, пардон, Горанов, в ефира на „Нова Телевизия“. И мило го „гали с език“ на „ВЛАДИ“: Колко добре се представил „Влади“ в парламента, как израснал…
СРАМ И ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА В БЪЛГАРИЯ! ТАКИВА СЕРВИЛНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ И В „РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО“ Е НЯМАЛО!
Моето наблюдение е, че Горанов много се изложи в парламента с изказванията преди гласуването на многомилиардния външен заем. Беше смешен, нелеп, театралничеше… и по-скоро наподобяващ шут, отколкото политик, че и финансов министър. Да оставим встрани, че през цялото време говореше за себе си в трето лице, единствено число, което е индикация за психическо разтройство на личността.
А Мадам В. плещи простотии. И какво дири Нешка Робева в студиото на Нова?? В качеството си на каква? И откога започна да разбира от политика, че да се изживява и като анализатор??!
Но Валерия Велева, накокошинена в жълто на точки, отрепА рибата в морето. По-големи простотии от нейните скоро не бях слушал!
Политиката не е „виене на баници“ и „изскачания от торти“. Журналистиката – също. Ама да се изживяваш и като политически анализатор?! Ай’ сиктир!Стоян Тончев
Колаж с „Влади“ и „Бойко“: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *