Мадона сияе на 65-ия си рожден ден

Мадона сияе на 65-ия си рожден ден

Мадона развълнува социалните мрежи с редки, нередактирани снимки, направени на празненството за 65-ия ѝ рожден ден в Португалия в сряда.

Близката приятелка на Кралицата на попа Маха Дахил сподели поредица от снимки от партито в Instagram, като ограничи филтрите до минимум, пише vesti.bg.

Първата снимка показва Мадона и Дахил, седнали една до друга и държащи се за ръце, докато се усмихват на камерата.

В качения в социалната мрежа материал изпълнителката на „Материалното момиче“ носеше същия черно-бял костюм с пера, който показа във филтрирано селфи в Story и видео в TikTok по-рано същия ден.

Дахил, която заема висок пост в Creative Artists Agency (CAA), публикува и втори кадър, на който върви малко зад Мадона.

Не е ясно обаче кога е направена тази снимка, тъй като попзвездата е с флорална рокля, а не с ансамбъла си за рождения ден.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Няколко фенове побързаха да коментират подкрепата си за нередактирания поглед към Мадона, която често филтрира собствените си публикации.

„Красива снимка без филтър ❤️❤️“, коментира един от феновете, а друг написа: „ПРЕКРАСНА недокосната снимка! Обичам я ❤️❤️.“

Изпълнителката на „Vogue“ отпразнува рождения си ден по-малко от два месеца, след като се разпространи новината, че е била откарана в нюйоркска болница и интубирана, след като е била намерена в безпомощно състояние.

Дългогодишният мениджър на Мадона, Гай Осеари, по-късно сподели, че клиентката му е „развила сериозна бактериална инфекция, която е довела до няколкодневен престой в интензивното отделение“.

Малко след като хоспитализацията ѝ излезе на първите страници на вестниците, Мадона наруши мълчанието си и благодари на шестте си деца – Лурдес, на 26 г., Роко, на 23 г., Мърси, на 17 г., Дейвид, на 17 г., и близначките Стела и Естер, на 10 г. – чрез Instagram за подкрепата по време на възстановяването ѝ.

„Благодаря ви за положителната енергия, молитвите и думите за изцеление и насърчение“, написа тя тогава. „Усетих вашата любов. На път съм да се възстановя и съм невероятно благодарна за всички благословии в живота ми“.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *