Майли Сайръс реагира на най-известната си сцена от „Хана Монтана“

Майли Сайръс реагира на най-известната си сцена от "Хана Монтана"

Майли Сайръс реагира на най-известната си сцена от „Хана Монтана“

Докато се подготвя да представи новия си сингъл, Майли Сайръс хвърли поглед върху една от най-известните си роли.

Всички сме чували за „Хана Монтана“, но този път Майлс се върна в миналото, за да се срещне с нея самата. В клип, публикуван в социалните мрежи тя си пусна любимата на поколение Z сцена от финала на сериала. Гледайки как нейният измислен персонаж – Майли Стюарт се сбогува с дома си в емоционалния клип, Сайръс се засмя на актьорските решения, които героинята й е взела. „Ето как сега се сбогувам с всички“, заяви тя.

И наистина, този специален момент става дори по-специален, когато Сайръс се замисли каква беше в „Disney“. „Хана е за деца“, коментира тя, уточнявайки, че „Майли е за възрастни мъже“.

Както лятото продължава да витае във въздуха, на хоризонта се изрисува „Безкрайна лятна ваканция“ на Майли Сайръс по телевизия „ABC“. В специалното предаване, поп певицата ще сподели истории от живота и кариерата си, които никога не е разказвала досега, информира „Billboard“.

На 25 август тя пусна новия си сингъл „Used to Be Young“. В тийзъра за песента Майлс сподели в социалните мрежи стари текстове на песни, като същевременно сякаш подкани феновете към новите, които предстоят. „Знам, че съм била луда. Знам, че съм била забавна“, написа тя. „За вас съм била дива. Но просто бях млада.“

Used To Be Young. August 25th. ENDLESS SUMMER VACATION: CONTINUED (BACKYARD SESSIONS) AUG 24TH ON ABC. pic.twitter.com/8UZMqd9PLp

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *