Маймуната няма да се превърне в човек (по Дарвин), но българинът ще се превърне в тиква (по Борисов)

Маймуната няма да се превърне в човек (по Дарвин), но българинът ще се превърне в тиква (по Борисов)

Всичко се прави нарочно и умишлено!
Наводненията в България не бяха природни бедствия, а човешки. Нарочно НЕ се изпускаха язовирите навреме, за да не избяга рибата (която е по-важна от всичко останало!), в очакване да завали и в краен случай да се представи като потоп, носещ след себе си отнети човешки животи, отровени мечти и съсипани съдби.
Държавните органи и институции не си вършат работа – без проверки и контрол над язовирите. Наказани или осъдени чиновници, или концесионери?! Няма и да има.
Същото е сега с навременното НЕпочистване на пътищата – глад и мор, студ и тъмнина в 21 век, в държава-член на ЕС, чийто премиер уверява външните министри на другите страни, че сме готови за Шенген! Отново НЕ е виновна природата. Колко по-люти зими е имало – снегове,дъждове, виелици… Чак морето е замръзвало. Не веднъж. Пък сега било заваляло сняг на планината. А не, бе, на морето ли очаквате да завали и натрупа?!
Маймуната няма да се превърне в човек (по Дарвин), но българинът ще се превърне в тиква (по Борисов). В ръцете на чужди правителства.
Самозапалвания, перманентното увеличаване на сметките за ток, вода, фалиране на банки, теглене на външни заеми, протести, купуване на депутати, оставки, корупция на всички нива. МВР и ДАНС и за красота не стават. Така се „вмирисаха“, чак „червеите“ избягаха от тях.
И всичко е маркирано с един и същи почерк и печат „Имаме воля“, „Стабилна България“… Бързам да напиша как се нарича преди да са приели поправките и допълненията в НК и арестували:ГЕРБ! ГЕРБ! ГЕРБ!
„ГЕРБ-1″ е“ГЕРБ-2“, а то си е все едно.
И ако всичко това не е геноцид над българския народ и умишлено редуциране на населението…Стоян Тончев
Колаж: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *