МАЙТАП! МЕТОДИ „ГРОМИ” ДРАШКОВ, ТОЙ ЦЪФТИ В „АТАНАСОВ” САЙТ. А, БЕ, Я ПИТАЙТЕ БАШ ДРАШКОВ КЪДЕ Е СЕРТОВ!

МАЙТАП! МЕТОДИ „ГРОМИ” ДРАШКОВ, ТОЙ ЦЪФТИ В „АТАНАСОВ” САЙТ. А, БЕ, Я ПИТАЙТЕ БАШ ДРАШКОВ КЪДЕ Е СЕРТОВ!

„Спец” „гербаджиите – реформатори” са на границата да минат в сфера, управляна от психиатрите. Докато сутринта, аверът на Атанас Атанасов – Методи Андреев се „пенеше” на тема „Драшков”, а Гамизов, който квичи като „бетонен антикомунист” забОрави как Драшковите са „американски”, а не „руски”, сайт, изключително близък до Атанасов и Методито „тиражира” Иван Драшков.
Видите ли Драшков бил обявен да се яви по bTV, пък „зачезнал”, ама вместо да изчезнел, пиел кафе в центъра на столицата. Пласментът, наречен атанасова медия, реди:
„Драшков отказва да коментира темата с изчезването на Сертов, защото е убеден, че всички версии, които се тиражират са с незначителна достоверност.
„Не съм изчезнал пия, кафе в центъра на София в близост до площад „Славейков“. Няма капка истина в информацията която се тиражира тази сутрин, че и аз съм изчезнал и съм в неизвестност. Вероятно се търси някаква сензация и нагнетяване на напрежението след обявяване на новината, че в неизвестност от миналия петък е бившият шеф на ДАНС Петко Сертов. Той гледа несериозно и с ирония на медийни твърдения, че е свързан с руските служби и по негово време ДАНС е служило на тях.
„Теорията на шпионажа и контра шпионажа, както и историческият опит показват, че тези които най-много говорят и плуят Русия, са свързани с техните служби. Хората сами могат да си направят извод за това, заяви Драшков.
Според него обществото е добре да си припомни и кога за последно от България са гонени руски дипломати шпиони и кой тогава е ръководел руското направление. Драшков отказа да коментира темата с изчезването на Сертов защото е убеден, че всички версии които се тиражират се отразяват негативно на семейството му, а достоверността им е незначителна.”
Вай, високомерният „аристократ” Драшков прави „ресто” на атанасовците, дето уж го плюят, пък всъщност са си негови капии.
Правилно, Драшков, онези, които са работили по „руско направление” в НСС, всъщност са бачкали против руските служби, казано на не толкова нафукан език като твоя. Нищо, че копаш на село.
Правилно е това и, че се разграничваш от „руските”, защото всъщност АФЕРА отдавна пише, че е точно обратното – наколенките ви са за янките. И то такова американско „дупене“ е, че сте направо за медал пред строя на ЦРУ.
Що се отнася до „незначителната достоверност” на „всички” версии за Петко Сертов, а, бе, я питайте Драшков къде е Сертов! Ще бръкне Драшков в картотеката на Библиотекарския университет на Доган, ще повика Атанасов да му плюнчи страниците, а Борисов да оповести „самоубиването” на Сертов на аутокю, защото е зле с книгите.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *