МАСОВ СПОРТ ЛИ? НАВРЕТЕ „ДЕБЕЛОВРАТИЯ“ КРАЛЕВ В КОФАТА С БЕТОН В ОСНОВИТЕ НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА – ВАРНА!

МАСОВ СПОРТ ЛИ? НАВРЕТЕ „ДЕБЕЛОВРАТИЯ“ КРАЛЕВ В КОФАТА С БЕТОН В ОСНОВИТЕ НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА – ВАРНА!

По Нова телевизия рано сутрин нищят ужасяващи данни за обездвижеността на българина и на децата. Основна причина за голямата смъртност в България. Тити Папазов се пени, че трябвало медиите и големите телевизии да извършват пропаганда на масовия спорт, за да могат децата и учениците да се запалят по спорт и движение. Виктор Николаев се хили.
Добре беше тази „дискусия“ да бъде проведена по bTV и да тупандисат като водеща „говорителката Виктория“, за да ни осветли тя интимно като какво направи възлюбеният и спортен министър Красен Кралев за „масовия спорт“ и за масовото му развитие в училищата.
Защото: досега единственото, което „твори“ Кралев е да си пуска комплексарската снимки във Фейсбук къде на кое първенство бил, с коя „феноменална“ спортна звезда се снимал и каква реч изнесъл. Другото, с което ще запомним Кралевия е пропагандата, пласирана чрез него в пеевските медии, за сърцераздирателната му любовна история с „Вики“. Третото и най-важното е, че Кралев всъщност най-вече се интересува от кинтите. От тотото, от обществените поръчки и от всичко друго, но не и от обещанията си за „масовия спорт“.
Тити Папазов акцентира на нещо много отдавна забравено – междучилищните и градски спортни първенства, които запалват спортния хъс на децата и съпричастност към движението. Държавата пръска безсмислени пари за „елитните“ лапачи, наречени „футболни собственици“ и прочие. Кралевия се снима под път и над път с розови вратовръзки де където има „мастит“ бизнесмен на фона на някой стадион. Стадион, на който НИКОЙ не бяга. Но пък стадион на някой „правилен“ милиардер, който и без това не си знае милиардите, обаче все файда е някой и друг милион държавен да падне от „боко-домус-кралев“.
Време е „дебеловратия“ Кралев да даде личен пример и да се навре в основите на Двореца на културата и спорта във Варна, чийто ремонт ПРОПАГАНДНО започна от покрива и едва сега, когато рухват основите, с кофи бетон, като малоумни, работниците ги пълнят. Хем ще отслабне, хем ще даде и своя принос в бачкането, покрай ЛАПАНЕТО НА МИЛИОНИ ОТ Т.НАР. РЕМОНТ НА „СПОРТНАТА ЗАЛА“. От който бе спрегната единствено „спортната дисциплина“ УСВОЯВАНЕ. Кой какво усвои във Варна е обществена тайна.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *