МВР-БОКОчварова ЦАКА ВАРНА С ДИСЦИПЛИНАРНО „ПОРИЦАНИ“ И „УВОЛНЕНИ“ МЕВЕРЕЙЦИ, ЗА ДА СТИМУЛИРАТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА МАФИЯ В СИМБИОЗА С ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА – ПРЕДИЗБОРНО

МВР-БОКОчварова ЦАКА ВАРНА С ДИСЦИПЛИНАРНО „ПОРИЦАНИ“ И „УВОЛНЕНИ“ МЕВЕРЕЙЦИ, ЗА ДА СТИМУЛИРАТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА МАФИЯ В СИМБИОЗА С ВАРНЕНСКА ПРОКУРАТУРА – ПРЕДИЗБОРНО

Е, вече и Нова телевизия, в частност „Господари на ефира“, прозряха що за МВР „софийска бригада“ прати Бойко Методиев Борисов и придворната му Румяна Бъвчарова във Варна. И най-важното – защо я прати. Очевадно – НЕ за да гони корупцията на ГЕРБ, опасала и олапала града от години, а за да сложи чадър на СИМБИОЗАТА ГЕРБАДЖИЙСКА.
„Господари на ефира“ снощи излъчиха убийствен репортаж, след който в Румъния щяха да хвърчат глави. В България, в частност Варна обаче, само псуваме – от Цацаров, през Борисов, през Пеевски, та до кретенските служби и МВР.
Ето какво показаха в „Господари на ефира“ за „новите“ шефове на ОД МВР Варна, „с голям оперативен опит“ Даниел Пашов и Николай Панчев:
„Преди десетина дни репортерката на Нова телевизия Вероника Димитрова разкри как джебчийките по моловете във Варна работят в комбина, както с охраната на мола, така и с варненската полиция.
През изминалата седмица МВР огласи медийно, че са взети мерки и е назначено ново ръководство, което да сложи край на корупцията сред варненските полицаи.
Новото ръководство на варненската полиция обаче е познато на Господари на ефира и стана известно покрай един „саморазпрал” се полицейски ръкав.
Оказва се, че МВР-то наказват като пращат на море. Сигурно затова те издигат и в длъжност, за да взимаш по-голяма заплата, че по курортите е скъпо. Явно „Уволнение” и „Порицание” в полицията означава трамплин в кариерата.Целият материал можете да гледате тук:http://gospodari.com/mobile/view/80439Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *