„МВР – ПАШОВ“, НЕ ДРЕМИ, А ВИЖ КАК ЪНДЪРГРАУНДА ОПИСВА ЧЕНГЕТО ДОБРОМИР ДОСЕВ!

„МВР – ПАШОВ“, НЕ ДРЕМИ, А ВИЖ КАК ЪНДЪРГРАУНДА ОПИСВА ЧЕНГЕТО ДОБРОМИР ДОСЕВ!

На 24 април 2015 година АФЕРА за пореден път алармира МВР: „МВР – ДИРЕКТОР ПАШОВ, ЗАЩО ЛИЦЕТО ДОБРОМИР ДОСЕВ ОЩЕ НЕ Е В СЕЛО ОСЕНОВО, КЪДЕТО Е ИНСПЕКТОР, А СЕ ПОДВИЗАВА В ДИРЕКЦИЯТА НА ОД НА МВР – ВАРНА?!“
Бившата дясна ръка на бившия шеф на БОП – Варна Емил Михайлов – Добромир Досев, които се прочуха преди седем години и с един зловещ случай, в който нахлуха в болница при лежащ там арестант, зависим от наркотици, за да „изтискват“ от него показания чрез „награда“ – хероинова инжекция, случай, умело смачкан „законово“ от тогавашния шеф на военна прокуратура Владимир Чавдаров, възбуди спомени на хроникьори на подземния свят, които прописаха коментари в АФЕРА.
На вниманието на новия директор на ОД на МВР – Варна Даниел Пашов публикуваме три от тях, за да провери „обществената тайна“ за великото антимафиотско дуо „Досев – Михайлов“. Коментарите са писани очевидно от лица, свързани с ъндърграунда, а там както е известно информацията е в пъти по –бърза, по-обстойна и по-надлежна, отколкото в масивите на МВР. Мъничък пример за бонус: АФЕРА написа първа и единствена седмици преди да бъде назначен нов директор на ОД на МВР – Варна – че той ще бъде изпратен от столицата. Знаехме и кой е, а „брилянтните източници“ не бяха от МВР, а … точно от ъндърграунда.
Така че, уважаеми господин Пашов, четете и се оглеждайте! И се върнете назад – прочетете и СРС-тата в проверката на Инспектората на МВР, по чиято проверка Досев и цялата „бопаджийска“ компания, вместо да бъде уволнена дисциплинарно и дадена на прокуратура, бе „пожалена“ от „шпакловъчната бригада на Инспектората“, и Досев и авери бяха наказани за една година, разквартировани по районните.
Коментарите за улеснение на читателите, тъй като са писани на латиница, „превеждаме“ и на „български“:
„ZaDosev
znaci mislia ,che vsicki znaete priakora na edinia toi sam govori po sebe si dosio korumpiranoto djudje .vzel pari da nabuta rodi hahaha,che te na dosev vsickite mu aresti sa poruchki . Shemata e slednata vzema pari za da vkara niakoi vpregva cialata siatema srestu porucha ia i pri arest dori s podhvurliane kakvato e politikata na tozi specpolicai rabotata se vursi v suszoto vreme Dosko otchita deinost taka razchistva putistata na niakoi dilari i v ochite na mediite i naroda toi e specchenge . Naistina e spec izponabuta polovin varna v zatwora ,vreme e takiwa hora da budat sudeni po zakonnia red
––
Значи, мисля, че всички знаете прякора на единия. Той сам говори по себе си – досьо корумпираното джудже. Взел пари да набута Роди, хахахахаха. Че те на Досев всичките му арести са поръчки. Схемата е следната – взема пари за да вкара някой, впрегва цялата система срещу поръчания и при арест, дори с подхвърляне, каквато е политиката на този спецполицай, работата се върши. В същото време Доско отчита дейност, така разчиства пътищата на някои дилъри и в очите на медиите и народа той е спецченге. Наистина е спец, изпонабута половин Варна в затвора, време е такива хора да бъдат съдени по законния ред.
––
Koito iska da backa s dosev lesno e svurzvate se s nego toi nikoga niama da vi otkaje da vi izslusha ,ste prodavate i toi niama da vi zakacha pri polojenie ,ce mu davate nqkoi dr covek nezavisimo dali se zanimava ili prosto nesto mu e podhvurleno obiknovenno dosev iska opredelen covek da ima v sebe si v tocen moment zvunite mu ,toi idva s rukovodstvoto na odp varna i namasiat udar po edno vreme stavate tolkowa blizki , ce kato ne mojete da mu dadete covek toi e taka dobur da vi predloji variant 2 da davate edni pari na mesec . Eto kazvam takuw covek pavel vulkanov kvartal chaika gleda si trevata i prodava neobezpokoiavan taksata e 1200 leva na mesec ili covek po izbor na Dosev !!!
––
Който иска да бачка с Досев, лесно е. Свързвате се с него, той никога няма да ви откаже да ви изслуша. Ще продавате и той няма да ви закача, при положение, че му давате някой друг човек, независимо дали се занимава или просто нещо му е подхвърлено. Обикновено Досев иска определен човек да има в себе си, в точен момент, звъните му, той идва с ръководството на ОДП – Варна и нанасят удар. По едно време ставате толкова блицки, че като не можете да му дадете човек, той е така добър да ви предложи вариант -2 – да давате едни пари на месец. Ето, казвам такъв човек – Павел Вълканов, квартал Чайка, гледа си тревата и продава необезпокояван. Таксата е 1200 лева на месец или човек по избор на Досев!!!
––
Rozata
NALI AZ PRODAVAM ZA NEGO TO KO DA STANE : ) DOSEV DOBRE SI SE RAZBIRA ME EBI IM MAIKATA NA MUXITE. Petyr Petrov – rozata
––
Нали аз продавам за него, то ко да стане /усмивка/ Досев добре си се разбираме. Еби им майката на мухите. Петър Петров – Розата“Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *