Меган Фокс пише мрачни секси поеми

Меган Фокс пише мрачни секси поеми

Меган Фокс пише мрачни секси поеми

Меган Фокс обяви нов проект, с който се е захванала – далеч от актьорството. Нейният годеник Machine Gun Kelly бил много горд с новото ѝ поприще, пише „Daily Mail“.

37-годишната актриса се появи в Instagram преди няколко дни, за да се похвали, че е поредица от стихове. „Написах книга“ гласи постът ѝ. 

Стихосбирката „Pretty Boys Are Poisonous“ ще бъде публикувана по-късно тази година.

Това е нейният литературен дебют и Меган сподели, че сборникът ще излезе през ноември. Тя се заигра с любопитството на почитателите си, като определи мерената си реч като „сърцераздирателна и мрачна“, въпреки че издателят каза, че тя демонстрира и нейния неприличен хумор. 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Когато обяви проекта, Меган разкри корицата на книгата. На нея са нарисувани устни, преплетени с изображения на змия, до заглавието.

„Тези стихотворения са написани в опит да изцелят болестта, която се беше вкоренила в мен поради мълчанието ми. Прекарах целия си живот, пазейки тайните на мъжете, тялото ме боли от това да носи тежестта на греховете им“, казва тя.

И добавя: „Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че моите думи могат да вдъхновят другите да си върнат щастието и идентичността си, като използват гласа си, за да осветят това, което е погребано, но не е забравено в мрака“. 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

От издателската къща „Саймън и Шустър“ коментират: „Меган демонстрира зловещия си хумор в сърцераздирателна и мрачна колекция от поезия. В седемдесет стихотворения тяx описва всички начини, по които се вписваме във формата на онези, които обичаме, дори ако това означава да се загубим.“

Публикацията на Меган получи повече от 300 000 харесвания в платформата, откакто беше качена по-рано тази седмица. 

Това включва отговор на партньора ѝ, чието истинско име е Колсън Бейкър. Той написа в секцията за коментари към публикацията: „Гордея се с теб“.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *