Местан загърби циганите ислямисти и седна да пише доноси срещу Бойко Борисов

Местан загърби циганите ислямисти и седна да пише доноси срещу Бойко Борисов

Липсата на участие във властта и предстоящите чистки в изпълнителната власт разгневиха ДПС
В интернет се разпространява клип, в който деца от най-големия цигански квартал на Пазарджик си играят на обезглавяване на свой връстник с цялата символика на „Ислямска държава“.
Действието в клипа се развива в джамия. За него вече е сезирана ДАНС.
В различни сайтове прочетохме днес, на 5 ноември следното:Сдружението „Дружба-Родина“ алармира за разпространен в интернет клип, в който деца от ромския квартал в Пазарджик имитират обезглавяване на свой връстник с цялата символика на „Ислямска държава“, съобщи БНР.
Действието в клипа се развива в джамия. Сдружението ще сезира ДАНС. Петко Колев от формацията е убеден, че това е опасен прецедент. Той съобщи, че в клипа не се чува никакъв текст. „Едно участие на деца в обезглавяване – това е достатъчно, без всякакъв текст, да бъде предмет на едно много сериозно обществено обсъждане за това как се случва, кой го организира и какви са последствията“, смята Колев.
Детските игри са това, което чуват, виждат и коментират възрастните около тях.
Мина времето, когато без проблем активист на ДПС влезе по бели гащи напуска сградата на парламента пред Цветан Цветанов, който се прави, че не го вижда по бели гащи в парламента, за да регистрира Движението. Тогава полуголият депесар мина прокрай Цветан Цветанов и бившият вътрешен министър се направи, че не го вижда, за да не си развалят достлука с хората на Доган.Мила сцена е имало в петък след края на редовното заседание, когато всички депутати напуснали пленарната зала, а в нея останали единствено петима: Бойко Борисов, Делян Пеевски, Цветан Цветанов, Иван Искров и Йордан Цонев. Фотограф на едно издание отворил случайно вратата и видял Петорката да се смее и дружно весели след като бе взето решение да се сложи кръст на КТБ.Така че, ако чуете, че Пеевски се заканва на Цветанов, Борисов бил против ДПС и ГЕРБ искали да уволнят Иван Искров – имайте едно наум и не вярвайте!
Та да се върна към днешния инфарктен политически ден, в който ГЕРБ драматично пое връчения от Росен Плевнелиев мандат.„В ГЕРБ има стойностни хора, но определено лимитът ми на доверие към лидера на партията започва да се стопява. Той си промени позициите няколко пъти в последните две седмици”. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на „Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО“, Валери Симеонов. Разгневен на бившите си партньори по преговори, за това, че правят правителство с Реформаторския блок, без да вкарат в Декларацията си договорени и съгласувани точки с Патриотичния фронт.„Готови сме да седнем отново на масата за преговори, но не сме поканени. За кабинет, който ще изпълнява програмна декларация, която не съвпада с основните ни приоритети, няма да гласуваме. Кабинетът е следствие от това каква програма е съгласувана между партиите. Тази програма нас не ни устройва“, заяви Симеонов.
След като взе мандата за съставяне на правителство, ГЕРБ организираха четиристранна среща между тях, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ.Докато четирите партии заседаваха, Лютви Местан седнал и написал донос до Жозеф Дол. В него четем:“Уважаеми г-н Дол,
Позволете ми още веднъж да изразя високата си оценка и благодарност за проведения между нас разговор по време на посещението Ви в София. Бих искал да подчертая, че той имаше не само конкретно политическо, но и символно значение. За пръв път председател на българската либерална партия ДПС имаше възможност да разговаря както по актуални национални вътрешни проблеми, така и по въпроси на политиката в ЕС с председателя на Европейската народна партия във Ваше лице. Вашата откритост, демократичност и последователност в отстояването на политическите Ви принципи оставиха у мен силно и дълбоко впечатление.
собена стойност за мен като политически лидер и за оглавяваната от мен либерална партия ДПС имаше Вашата непримирима позиция срещу надигащия се в България националпопулизъм и неговата антиевропейска и антиевро-атлантическа агресия. За конструктивното и дълбоко ценностно съдържание на нашия разговор аз и моята партия открито споделихме впечатленията си с ръководството на АЛДЕ – либералната политическа структура в ЕС, която винаги е била един от стълбовете на съвременното европейско политическо и обществено пространство. Нещо повече – ние оценяваме по достойнство актуалното в момента партньорство между ЕНП, ПЕС и АЛДЕ като опит за създаване на допълнителна стабилност и сигурност в рамките на ЕС и неговото демократично политическо пространство. Партньорският модел на управление на ЕС, изработен между трите основни системни идейни направления, идва и като противодействие на надигащата се вълна от националистически, евроскептични и дори ксенофобски партии, които напоследък завоюваха ключови позиции в страни, членки на ЕС.
Ние сме водени от разбирането, че формулата за стабилизиране на ЕС, за укрепване на демократичните идеи в политическото пространство на съюза и за доизработването на ясна визия за бъдещето следва да бъде и формула за намиране на изход от специфичната българска икономическа, финансова и политическа криза. Ние приехме с дълбоко удовлетворение Вашето послание към ГЕРБ и към Реформаторския блок да не допускат под каквато и да е форма обвързване с Патриотичния фронт, чиито идеи и политическа програма и Вие, и лидерът на ГЕРБ г-н Бойко Борисов определихте като „неприемливи”.С безпокойство наблюдаваме как веднага след Вашето отпътуване от страната опитите за сближаване във формула за общо управление между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт продължиха и дори представители на Патриотичния фронт неприкрито заявиха, че целта на подновените срещи и евентуално партньорство е изолацията на либералната партия ДПС по пътя на етно-религиозната нетърпимост и омраза. Създаването и поддържането на разломи чрез противопоставяне на етноси и конфесии е практически взривяване на гражданското общество и подриване на върховенството на закона чрез замяна на политиката на интеграция с политика на дискриминация и сегрегация. Подобен род политики са особено рискови на Балканите особено в контекста на цивилизационните разломи, пред които е изправен светът сега (Украйна, ИДИЛ и пр.).
За нас е особено важно българското общество със свои демократични ресурси, но и с помощта на демократичните европейски партии да намери сили и да се противопостави на легитимирането на националпопулизма като „модерен патриотизъм”.
За нас ще бъде политически полезно и граждански особено ценно диалогът, който започнахме в София, да бъде продължен и на европейско равнище между ЕНП и АЛДЕ. Примерът на проблемите на България и опитът на либералната партия ДПС като генератор на българския етнически модел могат да бъдат добра основа за диалог не само по българските, но и по сложните проблеми от целия балкански регион, който макар и със закъснение очаква пълноценното сбъдване на своята евроинтеграционна мечта – да живеем заедно с различията си в една обща, обединена Европа.
ЛЮТВИ МЕСТАН, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС“ / Подчертаното е на „Хроники”.
Служещото за пример ДПС загърби детските игри на дечицата на приелите исляма пазарджишки цигани и прати на Жозеф Дол донос – кой с кого се среща, как били изолирани, кой с кого си говори и ще прави правителство.
Да бяха закарали в Пазарджик Дол хората на Местан, та да види на живо как цигани срещу пари се превръщат в ислямисти и как вместо да ходим до Ирак и Сирия да снимаме и пишем за ислямисти, ние тук, в един провинциален град сме си завъдили собствени ислямисти.
Да бяха завели Дол до Пазарджик, та да види как циганчетата увити според исляма си играят на рязане на глави и то в джамията!
Аллах Акбар, Жозеф Дол и машалла! Машалла Местане! Ние не знаем дали българи се бият на страната на ислямистите в Ирак и Сирия, тук децата си играят на обезглавяване на свои връстници, арабски емисари пръскат луди пари на циганите ни, за да приемат исляма и то радикалния, а вие в Брюксел решавайте кой кога и как ще бомбардира Ислямска държава, за да спре безумието да се режат човешки глави в 21 век!Люба Маноловаwww.lubamanolova.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *