Министърът на МВР лети към овакантяване на мястото

Министърът на МВР лети към овакантяване на мястото

Министърът на МВР лети към овакантяване на мястото!Валентин Радев: „Колкото повече ни следят, слушат – законно, толкова по-добре, защото ще хванат лошите – тези, които ни мислят лошото.“
Излиза, че според министъра на МВР трябва да бъдат подслушвани и следени „добрите“, за да бъдат хващани „лошите“.
Кои са „добрите“ и кои „лошите“? При това деление има съществено разминаване между разбиранията на гражданите и властимащите.А корумпираните мутри в МВР от кои са – от добрите или лошите?
Според Валентин Радев противоречивите медийни информации за софтуера за разкодиране на електронни устройства от МВР са заради това, че доверието в институциите не е на необходимото ниво.
„Никой нямаше да се съмнява в БОП – там, където е този софтуер, ако имаше по-голямо доверие, и за това сме виновни всички по веригата. По-добре е повече софтуер да купим, ако имаме средства, и да се наблюдава всичко. Някой, ако има опасения от това, да знае, че това е цената за сигурността“, е на мнение министърът на вътрешните работи.Докато полицаи са дилъри на наркотици и охранители на олигарси и престъпници, доверие в МВР няма да има.
[b]Министърът на МВР да се поинтересува колко са смачакните преписки в Бургаски регион срещу корумпирани кметове и общински съветници-мутри![/b]Avantagebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *