МИСЛЕТЕ ЗА ЦАЦАРОВ КАТО ЗА ФИЛЧЕВ!

МИСЛЕТЕ ЗА ЦАЦАРОВ КАТО ЗА ФИЛЧЕВ!

„Д.П. е конкретно лице. Днес Д.П. е един, утре ще е друг, а третият ден ще е някой друг. Д.П. винаги ще има, защото механизмът трябва да работи. Според мен все някога ще успеем да пресечем този механизъм. Тези, които си мислят, че аз не разбирам какво става, или се мъча да прикрия това, което става, колкото и циркове да правят с протести, все ми е тая“, заяви главният прокурор Сотир Цацаров.
До този момент единствен Явор Дачков се взря на втори план във вчерашното изявление на главния прокурор Сотир Цацаров. И прочете между редовете онова, което „протестъри”, „умни, платени и красиви”, „пикльовци” и вся остальная пропуснаха услужливо. „Д. И Б.“ „в пакет” е ЗНАК.
ЗНАК, неслучайно пласиран от Сотир Цацаров.
Неслучайно е и отлитането на Делян Пеевски на пожар за топлите дестинации, за което първа и единствена АФЕРА писа. Нито една пеевска медия не посмя да гъкне след новината.
Сотир Цацаров днес акцентира отново върху Д.П., а Д.П. не може да бъде разглеждан отделно от Б.Б.
Д.П.винаги ще има, прав е Цацаров, „защото механизмът трябва да работи”.
Но Цацаров отива малко по-далеч – „все някога ще успеем да пресечем този механизъм. Тези, които си мислят, че аз не разбирам какво става, или се мъча да прикрия това, което става, колкото и циркове да правят с протести, все ми е тая“.Да ви напомня нещо за Филчев?
Филчев, на когото се възрадваха Костов и компания, и които Никола Филчев, определян като „техен“, сряза като кисели краставици? Същият Филчев, срещу когото се изсипаха кофи с помия, РЕЖИСИРАНИ от „рефоматорските” „тикви” – сугаревци, боси, обути и так дале.
Какъв ли не го изкараха Филчев – от убиец до луд, само и само за да прикрият ГРАНДИОЗНИТЕ СИ КРАЖБИ.
Цацаров също „бе на Борисов” – „ти си го избра” – реплика, изречена от един гнусен прокурор, който завинаги ще остане в историята на прокуратурата като поръчково мекотело.
Цацаров също обаче върви бавно и полека към онова, „което става”. За разлика от Кокиновци и Романвасилевци, както и от Кънкьорите в прокуратурата, доброто е, че Цацаров не се плъзга по отвратителния пиар – да тръшка без доказателства и после да ги събира. Съдията в него никога няма да го напусне.
Искаме от него веднага и тутакси да ГИ АРЕСТУВА.
Но.
Спомняме ли си какво изрече същият Цацаров в първите си дни на главен прокурор – че НЯМА НА КОГО да се опре – визирайки продажността на ГДБОП, ДАНС, службите и МВР – и иронично се „позова” на „пожарната”….
ДОКАЗАТЕЛСТВАТА се събират от ченгетата, службите, ДАНС и МВР. Прокуратурата води разследването, но същите тия /ВЛАСТОВИ/ ченгета обикновено работят СРЕЩУ прокуратурата, когато трябва и по заръка на ЩУКАТА.
Цацаров ще изпие горчивата чаша, която поднесоха на Филчев.
Ако устои с хладнокръвието, което демонстрира, има шанса да свърши онова, което не успя Филчев – да осъмнем с „новина”, след която ще има народни празненства. Но не „протестърски”.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *