Михаил Билалов и Сашка Васева се срещнаха на „Пирин фолк“

Михаил Билалов и Сашка Васева се срещнаха на „Пирин фолк“

„Джаро ми каза: „Кураж!“ и ме подкрепи в моята борба с болестта,“ заяви Сашка Васева пред „Телеграф“.

Срещата между актьора Михаил Билалов, който стана популярен у нас с ролята си на мафиота Петър Туджаров – Джаро, и Сашка Васева се е случила малко след концерта на певицата на тазгодишното издание на фестивала „Пирин фолк“.

Двамата пуснаха такава снимка от Летния театър в Сандански, там е и режисьорът Виктор Божинов.

„Исках специално да се снимам с Билалов, защото той е любимият актьор на мъжа ми“, допълни Сашка Васева.

Божинов и Билалов се радват на завръщането на Васева на сцената и дори позират с наградите ѝ в ръце.

Публикация, споделена от Сашка Васева (@sashka_vaseva)

Самата Сашка се превърна в гвоздея на програмата на фестивала, след като пребори тумор в мозъка и редица съпътстващи здравословни проблеми. На сцената тя се изяви с колегата си Юлиян Асенов, който не е популярен на голяма част от хайлайфа, но пък успя да спечели сърцата на публиката в Сандански.

Талантливият радомирец Юлиян и Дупнишката Мадона изправиха на крака публиката, а зрителите аплодираха бурно песента им „Боже мили“. Журито отреди на дуета второ място в конкурса, а двамата бяха отличени и от журналистическото жури. Сашка Васева и Юлиян Асенов станаха носители и на наградата „Свети Врач“ на кмета на Сандански.

Припомняме ви, че именно от фестивала преди години блесна звездата на Васева. Силно впечатление направи и присъствието на Мишо Билалов и Виктор Божинов. Най-вероятно те са били в района, където снимат „Вина“ и са решили да уважат местните и управата.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *