Михнева защо не издаде един учебник „Сертовизъм“? В него ще става въпрос за всичко друго, но не и за Сертов

Михнева защо не издаде един учебник „Сертовизъм“? В него ще става въпрос за всичко друго, но не и за Сертов

Днес Маргарита Михнева гостува на „Лице в лице“-то на БТВ Цветанка Ризова. Не стана ясно дали Михнева е била поканена сега, спонтанно, заради завръщането на Петко Сертов в България или е заявила желание да участва в предаването преди седмица. Но със сигурност беше представена в анонса на предаването като човекът, който ще ни каже какво се случва около Петко Сертов, изплашен ли е бил, когато е напуснал страната, кой го е изплашил и кой го е предупредил да изчезне и т.н. Нищо подобно, обаче, не се случи!
Неочаквано Цветанка Ризова клъвна Михнева по версиите, които разиграваше като спектакъл по тв ефира: „Сертов се е самоубил“, „Сертов е избягал с любовница“, „Сертов е в САЩ“, „Сертов е в Гърция“, „Ще намерите колата на Сертов, но него – не“. Все приказки от „1001 нощ на Михнева“, но безпочвени и с различен от прогнозирания от нея край.
Така и не разбрахме какво общо има всичко казано от Маргарита Михнева в предаването „Лице в лице“ с Петко Сертов. Но пък стана „ясно“, че тя, Михнева, работила по документи, дори и оригинални и въпреки това“самоуби“ Сертов без труп, без смъртен акт… Все пак Петко Сертов е жив. Версиите на Михнева до една издишат.
Михнева се напъна да свърже Сертов и с някакви 15 милиона откраднати от Гърция, които са в Швейцария, но не обели и думичка защо швейцарската прокуратура не съдейства на българската цацаратура и защо връща искане от българска страна с предписание, че запитванията са неясни.
Две неща разбрахме със сигурност от срещата на Михнева с Цветанка Ризова. Едното е, че е вбесена, защото искали да я съдят за нещо, за което френския посланик никой не го бил закачал. А другото – изясни се, че за Петко Сертов тя нищо не знае. И е крайно наложително да спре да упражнява журналистическите си „документални“ изстъпления пред драгия зрител и читател на тази тема.ЗАД КУЛИСИТЕ.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *