Михнева осъди „защитения свидетел” Пламен Устинов за клевета! Защо Любица Кулезич, разпостранила лъжите му, мълчи?!

Михнева осъди „защитения свидетел” Пламен Устинов за клевета! Защо Любица Кулезич, разпостранила лъжите му, мълчи?!

Дежурният „топ” защитен свидетел Пламен Устинов по делото „октопод”, любим на Цветан Цветанов, прокурор Светлозар Костов и Любица Кулезич, бе осъден от Софийски районен съд по дело за клевета, заведено от журналистката Маргарита Михнева.
Както е известно, Устинов бе разнасян като панаирджийска мечка из тв студиата, контролирани от Цветанов и ГЕРБ, и бе „топ” свидетел по делото „октопод”, на лъжите, на когото разчитаха прокурор Светлозар Костов, Цветан Цветанов и цялото ГЕРБ – МВР.
В предаването на Любица Кулезич през 2012 година, излъчвано тогава по ТВ7, Кулезич пусна Пламен Устинов, за да разкаже как бил видял как Михнева получила „плик с пари“. Целта бе да бъде мръснишки манипулативно ударен както Алексей Петров, така и журналистката Михнева, като с лъжи се внуши, че е корумпирана.
Целият този отвратителен „театър” бе разигран в тв студиото на Любица Кулезич.
Михнева моментално заведе дело срещу Пламен Устинов за клевета, придружено с иск от 200 000 лева.
На първа инстанция Софийски районен съд е осъдил Пламен Устинов ЗА КЛЕВЕТА, което на практика показа и колко фалшива е същността му като „защитен свидетел”.
Устинов пред съда дава четири различни „версии” за „плика с пари” дадени уж на Михнева, като спряга и името на Николай Павлов, пред когото уж това се било случило. В съдебната зала обаче се установява, че Николай Павлов по времето, когато уж е бил „свидетел” на взимането на парите, е бил шеф на затвора в Казичене.
Така лъжите, тропосани от Устинов и услужливо подкрепяни в тв студиото на Любица Кулезич, лъснаха безапелационно.
Съдът осъди Устинов ЗА КЛЕВЕТА, да заплати 2 000 лева граждански иск на Михнева, както и да заплати разноските по делото.
Специално за АФЕРА Маргарита Михнева заяви: „Къде е сега прокурор Светлозар Костов, с когото Люба Кулезич си пишеше есмеси? Цветан Цветанов сочеше Пламен Устинов като „най-разумния” свидетел. Е, аз питам: този човек ли е „защитен свидетел”. Тези „защитени свидетели” получават 1000 лева на месец, те не работят нищо, те са охранявани – затова ли се дават парите на българския данъкоплатец? Всички забравиха да говорят сега за това, забравиха Устинов, Близнака… Главният прокурор нека види що за „защитени свидетели” има прокуратурата!”.
Днес в предаването си Любица Кулезич не отрони и думичка за присъдата над „любимия” си „защитен свидетел” Пламен Устинов и затова, че е осъден за клевета, заради инсинуации и манипулациии точно в нейното предаване.
А в предаванията и „под ножа”, включително и с „прийоми” като Устинов, продължават да бъдат всички, които са неудобни на „правилните” и приятели.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *