МИХНЕВА С ИЗУМИТЕЛЕН ЛУПИНГ, РАЗЧЕКНАТА НА „КОЛЕЛОТО НА СМЪРТТА”

МИХНЕВА С ИЗУМИТЕЛЕН ЛУПИНГ, РАЗЧЕКНАТА НА „КОЛЕЛОТО НА СМЪРТТА”

Пак Михнева. Няма как, братя и сестри. Уикенд – Михнева – пик – михнева – Митко Цонев – Михнева – пик – Михнева, па’й се….. върти се цирковото медийно „колело на смъртта”. Много сме разтревожени за телесното здраве на Михнева. Разчекна се тази жена от „версии” – първо „самоуби” Сертов, после го прати „с любовница”, после навлезе в „енергийните завои”, дето още на първия главата и изостана от торса, и никой не успя да разбере какво точно става откъм Сертов, и кога, и как точно вместо Анушка, точно Михнева разля олиото.
Междувременно Михнева чете денонощно АФЕРА и компилира така откраднатото, че, аха, бензина и да свърши и бам! – веднага и доливат резервоара „ЛАМБ”ите от „американското разузнаване”.
Михнева, която оповести преди повече от седмица, че „не може повече да крият, че Сертов се е самоубил и ще го обяват още утре сутринта”, тоя път обяви, че в деня на изчезването си Сертов бил заплашен „с живота си”.
Михнева нагло, крадейки отново АФЕРА, което изключително лесно може да се провери, проследи и как Сертов се срещнал с човек от американското посолство, пък на следващия ден Ангел Божилов „се разкрещял” на същия човек от американското посолство, че щял да вдигне синдикатите на бунт.
Михнева взе за тлъсто мезе американците.
Междувременно Петко Сертов преди това бил „привикан” във Виена от янките.
Откъде знаела ли? Е, как откъде? Ами тя е „под прикритие”.
Михнева набута и сестрата на починалия приятел на Сертов – Сурталов. Откъде знаела за заплахата ли? От сестрата, разбира се. Бас, че сега, ако звъннем на сестрата на Сурталов, ще чуем, майко мила, каквото ще чуем по адрес на Михнева.
От цялата поредна дунанма и от предколедното „презентиране” и „реконструиране” на Михнева, която – и за слепите е видно – натрапчиво е пласирана на екран, трябваше да разберем, че Ангел Божилов е престъпник. Ама такъв престъпник, че майка му и баща му били историци, пък и познавали Людмила Живкова. Ай, да му се не види макар.
Най-любимо ни бе изречението , което Михнева произнесе по БНТ пред Митко Цонев – „швейцарците най-после да ни помогнат на НАС, българската прокуратура”. Че Михнева е назначена за прокурор, не знаехме. Честно.
Много сложни били „разузнаваческите игри”, заключи Михнева. Какво забележително откритие! След Нова година Митко Цонев обеща „да продължим”.
След поредното „дръпване от янките” на Сертов по „михневски”, ние пък предвиждаме, че Борисов ще я застопори при филията с мас, точно както го стори с Колтуклиева. Иначе язък за пласьорите на Михнева, направо ги направи за майтап. Защото, ако някой изобщо е разбрал нещо от онова, което говори Михнева, да черпи следващия път в „Кастело”.
Апропо, Сертов вече е „в Италия”, ако не сте разбрали, де. Михнева го казва. Вервайте.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *