Мият през нощта Южната дъга на Околовръстното на София

Мият през нощта Южната дъга на Околовръстното на София

Мият през нощта Южната дъга на Околовръстното на София

Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен път – Южна дъга. Това съобщиха от Столичната община.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 18 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 19 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23:00 часа на 19 август до 5:00 часа на 20 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

До 14 август продължи поетапното миене на улици в район „Триадица“. За целта беше създадена временна организация на движението. Последователно бяха измити улици на карета и в районите „Оборище“, „Красно село“, „Средец“, „Възраждане“, „Лозенец“.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *