Мият южната дъга в столицата, въвеждат организация на движението

Мият южната дъга в столицата, въвеждат организация на движението - 1

Мият южната дъга в столицата, въвеждат организация на движението

Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен път – Южна дъга. Това съобщиха от Столичната община.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 18 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 19 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23:00 часа на 19 август до 5:00 часа на 20 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

До 14 август продължи поетапното миене на улици в район „Триадица“. За целта беше създадена временна организация на движението. Последователно бяха измити улици на карета и в районите „Оборище“, „Красно село“, „Средец“, „Възраждане“, „Лозенец“.

Източник: dariknews.bg

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *