МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ ОТ ИМАЩИЯ

МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ ОТ ИМАЩИЯ

Неуважаеми досегашни управляващи от община Поморие! Макар да сме в предизборна кампания, прецизирайте хватките и почините си, защото намирисват на едни други времена! Спрете да цапате билбордовете на противници и опозиционери, не ги сваляйте, не ползвайте властовия си инструментариум. Защото е правено вече, тъпо е и милиционерско и вместо да ви донесе ползи, хората повече ще ви намразят. Злодеянието не печели привърженици, нагледахме се вече половин човешки живот на номера под кръста и заглушаване на истината.Послушайте съветите ни, защото някои от нас са правели избори, преди вие да сте имали хал-хабер за политика.
Нямаме нищо против това, че сте откраднали част от здравната и социална визия в програмата ни. Обаче, все пак това си се нарича крадене.Предлагаме ви, ако съвсем не можете без гепане, откраднете следните няколко неща. Даваме ви ги безплатно и доброволно.
Може да присвоите като свое предложението ни, решенията в следващия общински съвет да се взимат с две трети мнозинство. Работата да се върши още от втория ден на мандата, а не по време на следващите избори след четири години. Даваме ви назаем и идеята ни да се намалят общинските данъци и такси, да се назначи охрана на езерото и така да опазим петхилядолетната природна даденост на Балканите.
С особена щедрост ви предоставяме точката за драстичен спад на състава на общинската администрация. Драстичен!
И последното, което ви предоставяме, е да присвоите почина за дрегер за администрация и общински съвет.Халал да са ви нашите интелектуални продукти.
Човек трябва да е щедър и състрадателен, когато вижда немощ пред себе си.
Направете го. Ако можете!
Сега!ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *