Момите на американския Ерген – между 60 и 75

Момите на американския Ерген - между 60 и 75

Момите на американския Ерген – между 60 и 75

Новият сезон на „Ергенът“ на ABC, фокусиран върху възрастни хора, търсещи любовта, съвсем резонно е озаглавен „Златният ерген“. Звездата в него е 71-годишният Гери Търнър, за чието сърце ще се борят зрели дами, съобщава CNN.

В сряда бяха разкрити някои от жените в „Златният ерген“, сред които е и Пати, майката на бившата звезда от „Ергенът“ Мат Джеймс.

„Пати е готова на свой ред да намери любовта“, гласи нейната официална биография на ABC. „След като видя как шоуто помогна на нейния син, Пати се надява да срещне мил, забавен, умен и уверен мъж за себе си“.

Публикация, споделена от Patty Cuculo James (@pjames61)

Зрителите се срещнаха за първи път с Пати, 70-годишна пенсионерка, професионалист в областта на недвижимите имоти, по време на сезона, който синът ѝ на Джеймс през 2021 г., беше избран за първия чернокож ерген след петиция, призоваваща ABC да направи разнообразие в популярното риалити шоу.

„Пати е необвързана от почти 30 години, сърцето й е отворено за любов“, гласи още нейната биография. „Пати се надява, че Гери е толкова развълнуван от нея, колкото тя от него!“, добавят от предаването. 

Пати живее в Дърам, Северна Каролина и е майка на Мат и по-малкия му брат Джон.

„Тя пожертва всичко за мен и брат ми, за да бъдем, където сме днес, и искам да мога да обичам като нея“, казва звездата Мат. Той среща любовта в шоуто, това е неговата приятелка, Рейчъл Къркконъл. 

Пати е сред 22-те жени на възраст между 60 и 75 години, които се надяват да създадат романтична връзка с Търнър, дядо и пенсиониран ресторантьор от Индиана. Участниците от оригиналното предаване, което започна през 2002 г., обикновено са били на възраст между 20 и 30 години.

Публикация, споделена от Patty Cuculo James (@pjames61)

Пати отглежда синовете си сама, след като се разделя с баща им рано. Тя е вярваща жена и смело го заявява и в социалните си мрежи: „Исус Христос е моят Спасител и причина да съществувам“.

Мат коментира как майка му е отгледала него и брат му в „християнско домакинство“, отбелязвайки, че „тази основа е всичко“ за неговото израстване.

„Виждал съм всички жертви, които майка ми е направила в живота ми“, каза той. „Тя остави настрана всичко, за да имам възможността да бъда мъжът, който тя знаеше, че съм способен да бъда.“

„В този изцяло нов сезон като философия, без сценарий, един безнадежден романтик получава втори шанс за любов, за открие партньорка, с която да сподели залеза на годините на живота си“, казват в прессъобщение от ABC.

Търнър е бил женен за Тони, любима от гимназията, с която сключват брак през 1974 г. Те са заедно 43 години и имат две дъщери, Анджи и Джени, и две внучки, Чарли и Пейтън. Тони почина през 2017 г. и Търнър вече е готов да намери отново любовта, според семейството му.

Сезонът започва на 28 септември.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *