МОНАСИТЕ ОТ АТОН: СКОРО ИДВА КРАЯ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СГАН В БЪЛГАРИЯ. ВРЕМЕТО ИМ Е ПРЕБРОЕНО

МОНАСИТЕ ОТ АТОН: СКОРО ИДВА КРАЯ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СГАН В БЪЛГАРИЯ. ВРЕМЕТО ИМ Е ПРЕБРОЕНО

Откъс от вестникарска публикация: „Борислав, кръщелника на дядо Добри: „Владиката на Зографския манастир ми каза следното: Помоли дядо Добри да се моли за нас, защото той е светец и си говори с Всевишния. Целуни му ръка и му изпрати най-сърдечни поздрави от нас. Той е ангел пазител на България“.„Скоро идва края на политическата сган в България. Времето им е преброено“, споделили пред Борислав монасите от Атон.
Предишната тотална хакерска атака срещу сайта АФЕРА дойде веднага след публикациите ни за „руското ресто“, което предстои да отвее тиквите не дебелаците, зинали да се задавят с България. Днешната хакерска атака, която държи сайта все още над водата, благодарение единствено на буферни прийоми на американския хостинг, дойде моментално след публикациите, свързани с прокурорската „потресена“ мерзавщина, която демонстрира „румънска битка с корупцията“, а е на нивото на „кой ми сра в гащите“.
И тогава, и сега, една тънка нишка водеше към Атон, не е дошло времето обаче още да я описваме.„Скоро идва края на политическата сган в България. Времето им е преброено“, споделили пред Борислав монасите от Атон.
Неслучайно послание, прокраднало се по неведоми пътища Господни във вестник, контролиран изцяло от Делян Пеевски, но очевидно никой не се е взрял в спотаеното вътре кратичко изречение, иначе със сигурност никога нямаше да го прочетете.
Какво знаят монасите от Атон, което ние очакваме? „Политическата сган“, на която „времето им е преброено“.
В държавата на анцуга и на шкембето на Шишко, в държавата на другото шкембе, над което е само Бог /по стар прокурорски израз/, в държавата на продажните, продадени, накупени, ченгета, спецченгета, в държавата на занемелите съдии от това, че са следващите сготвени, в държавата на рекета, в която ако не си дащен бизнесмен към мафията, която управлява, си под ударите на всички институции, задействани само с едно копче, в държавата на липсващите медии и убитата свободата на словото, където журналистите са проститутки на повикване, в държавата на политическите курви, които са продали и топките си, в държавата на Доган, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Сотир Цацаров, в държавата, в която няма народ, а овчедушно племе, което се интересува единствено от келепира си, в държавата на наведените главици, на ръждясалите саби, на предателите – „времето им е преброено“.
Монасите от Атон.
Кой им се е явил за да им прати това послание, по ирония на съдбата, промушило се през редакторския дембелък, точно във вестник на Пеевски:„Скоро идва края на политическата сган в България. Времето им е преброено“.
В държавата, в която седим и чакаме. Седим и чакаме. Седим и чакаме. Винаги друг да опъне лъка. И винаги друг да ушие байряка.
Нека този път, само този път, този народ да направи мъничко изключение. И един, единствен път да не предадем онзи, който идва, за да изпълни мисията:„Скоро идва края на политическата сган в България. Времето им е преброено“.Веселина Томова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *