Моралната съдничка Любица Кулезич рови в тинята, която уж е приоритет на омразните й жълти вестници

Моралната съдничка Любица Кулезич рови в тинята, която уж е приоритет на омразните й жълти вестници

Сутрешната драматургия на Любица Кулезич отново хвърли в потрес тв-аудиторията. Ето как бяха коментирани театралните й изстъпления във Фейсбук:Кристина Патрашкова:
Театърът, който разиграва Кулезич по Нова, става все по-долнопробен. Фалшива, с театрална интонация, правеща паузи по Станиславски, тя се задъхва да интервюира объркани момичета, травестити, а днес поредната плеймейтка, минала през леглото на Ицо Сираков. Няма лошо – животът е пъстър, но защо моралната съдничка рови в тинята, която уж е приоритет на омразните й жълти вестници, които тя призовава да бъдат съдени. Нищо, че се подвизава редовно в тях, макар за по-сигурно понякога да се крие зад псевдоним.Нора Стоичкова:
Кулезич е плоска в мисленето. Двуизмерни нравствени поучения, стил Трета сменена, която навремето отговаряше за доизкласяване на хулиганите. На всичко отгоре е адски бездарна актриса. Не може да прочете изразително дори собствените си съчинения. Уморявам се още с поздрава й към нас, горките телезрители рано в неделя.zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *