МОРАЛЪТ УМРЯ, КОГАТО ИВАНОВ СТАНА МИНИСТЪР НА ПРЕМИЕРА, КОГОТО НАРИЧАШЕ МУТРА

МОРАЛЪТ УМРЯ, КОГАТО ИВАНОВ СТАНА МИНИСТЪР НА ПРЕМИЕРА, КОГОТО НАРИЧАШЕ МУТРА

И какво излезе, че Христо Иванов е бил представител на стотина души, които се изсипаха пред Народното събрание и на двете редакции, издържани от Америка за България.
Премиерът не го подкрепи, министрите от кабинета не го подкрепиха, както и депутатите с изключение на Радан Кънев. Това е политическа катастрофа, а Иванов е тежък лузър. Той не подаде оставка, а излезе през посочената му врата. Няма никакъв морал тук. Моралът умря когато Иванов стана министър на премиера, когото наричаше мутра.
Освен това излиза, че един човек и няколко клакьори на издръжка от Америка за България искат да реформират съдебната власт, разбира се така, както те си представят тази реформа. Това е глупаво и издава нахално самомнение на хората, които са си въобразили, че могат да го направят и имат правото да го правят. Изядоха малък шамар и опищяха орталъка.
Преврат им се привидя, защото Борисов не ги пусна да излязат от пясъчника и да се качат на люлката да се полюлеят.Явор ДачковКолаж: Иво Ангелов – Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *