Морфов излъга себе си, а политическите партии и техните лидери измамиха за пореден път народа, за да се докопат и бетонират във властта!

Морфов излъга себе си, а политическите партии и техните лидери измамиха за пореден път народа, за да се докопат и бетонират във властта!

Александър Морфов излъга себе си. Плю на думите и особата си и се преклони пред ГЕРБ за едната заплата – 1900 лева. Това е за негова сметка. Вероятно е да има и дълбоки причини за връщането му в храма на Мелпомена, но какъв бе смисълът от предхождащите силни, протестни слова и заявката за непреклонност?! Моралът в България е дефицит. Подаваш оставка, пък се връщаш… там, където си плюл.
И се питам, защо не сме така активни и няма протест срещу политическите партии в управление, които подмениха вота на гражданите? Кой би гласувал за Реформаторски блок, Патриотичен фронт или АБВ, ако знаеше, че ще се „сношат“ с ГЕРБ?!
ТЕ ИЗЛЪГАХА!
ГЕРБ също излъга избирателите си, че ДПС ще бъде изведено от властта. Тази лъжа е известна и на останалите партии. И какво от това!? Коалиционните партньори продължават да ядат от „баницата“ и питат за още. Вместо да се засрамят, извинят и излязат в опозиция.
Морфов излъга себе си, а политическите партии и техните лидери измамиха за пореден път народа, за да се докопат и бетонират във властта.
Защо няма протест? Или 25 години корупция и подмяна на вота не стигат!
Стоян Тончев
ЗАД КУЛИСИТЕ.com
Колаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *