Мосинов: Ние сме четящи хора, г-н Николов, не ни управлявайте като овце!

Мосинов: Ние сме четящи хора, г-н Николов, не ни управлявайте като овце!

В момента се провежда извънредна сесия на Общински съвет-Бургас и се решава съдбата на фалиралата община. Най-добрият град за живеене в България ФАЛИРА!
Кметът на Бургас и общинските съветници от ГЕРБ използват трагедията на хората от наводненията, за да теглят нов заем от 21 милиона. Под предтекст, че на кмета на ГЕРБ в Бургас му трябват спешно пари за пострадалите след наводненията, коментират общинските съветници.
Истината е, че парите на Община Бургас, 21 милиона, са в КТБ.
НА КОГО ЛИ УСЛУЖИ БУРГАСКИЯТ КМЕТ КАТО НАЛЯ ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА ТОЧНО В ТАЗИ БАНКА?
Много зле написана е докладната на кмета на Бургас Димитър Николов до общинския съвет. В нея директно се казва, че царят е гол, осветли адвокат Мосинов. „Не знам кой е изготвял докладната на г-н кмета и му я дал да я подпише в този вид. Тя е много лошо мотивирана за целите, които преследва. Сега се прави опит да смени мотивировката. Да се каже, че парите ще се ползват за преодоляване на последствията от природното бедствие, от наводнението. Нито дума няма за това в текста на докладната. Ние сме четящи хора, ние сме хора с глави на раменете. Не ни считайте за овце! Не ни управлявайте като овце, г-н Николов! Отнасяйте се разумно и отговорно и ще получите подкрепа, но не безотговорно, както правите.“, допълни общинският съветник от БСП Евгений Мосинов.
Пред телевизионните камери в залата кметът на Бургас от ГЕРБ Димитър Николов изтъкна, че Община Бургас има спешна нужда от теглене на нов заем, едва ли не, заради наводненията. Истината е, че Община Бургас няма пари.
Община Бургас има вече натрупан дълг от близо 65 милиона лева. С нов заем бремето ще достигне 86 милиона лева.zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *