Мутрите облякоха скъпи костюми и вкараха „бухалките“ си в действие на едно ново бойно поле – полигонът на властта.

Мутрите облякоха скъпи костюми и вкараха „бухалките“ си в действие на едно ново бойно поле – полигонът на властта.

Мутризацията на родната политика и упадъкът на българското общество вървят ръка за ръка. Мутрите облякоха скъпи костюми и вкараха „бухалките“ си в действие на едно ново бойно поле – полигонът на властта.
Престъпността и политиката от край време вървят успоредно, но напоследък политиците толкова много се омесиха с мутрите, че обикновеният българин вече не може да различи добрите от лошите. Разпъват се медийно-политически чадъри, а когато някой стане „неудобен“, заминава за чужбина под предтекст, че се укрива „някъде“ от българското правосъдие… Tова на практика не е възможно! Защото в никоя чужда страна не може да си изкараш документи за постоянно пребиваване, да започнеш работа или бизнес, без знанието на българските власти, по простата причина, че се изискват за справка разни български документи, които задължително минават през заверка от Bъншно министерство и Бг посолството в съответната държава. А иначе, когато международните полицейски служби заловят „някого“ „някъде“, всички се оказват „мнооого изненадани“.
И отново нищо, всичко се потулва …
До ден днешен няма осъден нито един знаков субект от криминалния мутро-политически преход! Пълна безнаказаност! Това е реалността.
А ние нека да продължаваме да си задаваме въпроси, на които няма кой да ни отговори…Боряна Делчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *