Мъжът на Деси Добрева я глези като кралица

Мъжът на Деси Добрева я глези като кралица

Няма да е пресилено, ако кажем, че мъжът на Деси Добрева я глези като истинска кралица. Припомняме, че малко след раждането на дъщеря ѝ Алена, тя се раздели с бившия си съпруг Мартин, но към днешна дата има нов мъж в живота си, с когото изглежда щастлива.

Певицата е превърнала новата си изгора в свой личен асистент. Той няма нищо против да припка покрай звездата, носейки сценичните ѝ тоалети и грижейки се да не ѝ липсва абсолютно нищо. Тези дни тя имаше концерт по Южното Черноморие.

Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ бе заложила на къса дантелена рокля в бледорозов цвят съчетани с ниски обувки в същия цвят. На едната ѝ ръка се виждат закичени над десетина мънистени гривни, стигащи почти до лакътя ѝ.

Макар русокосата изпълнителка да е вече на 42 години, все още има стройна фигура като на манекенка, за която мнозина биха могли да ѝ завидят. Дори може да се каже, че младее. След като набързо изрепетира песните си за морския рецитал, тя побързала да се прибере в хотела, където да се преоблече в елегантна дълга рокля, подходяща за сценична изява.

Прави впечатление, че през цялото време Добрева била грижливо обслужвана от половинката си. Докато той разнасял всичкия ѝ тежък багаж, тя стискала в ръце само малката си кожена чантичка, пише в. „Уикенд“.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *