Мъж уби 17-годишната майка на детето си в Нова Загора

Прокуратурата проверява сигналите за сблъсъци между мигранти в дома в Любимец

Мъж уби 17-годишната майка на детето си в Нова Загора

17-годишно момиче е убито в Нова Загора. Подозират мъжа, с когото живеели на семейни начала. Случаят е от началото на седмицата, но за него се разбира едва днес. Двамата имат и дете на 10 месеца.

97 УДАРА С НОЖ: Доживотен затвор за футболист, убил свой приятел

Това, което стана ясно иот прокуратурата, е, че дотук се е стигнало в условия на продължаващо домашно насилие. Според данните семейството е имало и предишни конфликти.

При последния мъжът, който е 20-годишен, започнал да малтретира момичето. След това е извършил и прободна рана във връта ѝ. Тя веднага е била закарана в болницата в Сливен, но през вчерашния ден е починала.

Близки на момичето казват, че насилието и малтретирането над тяхната 17-годишна дъщеря е продължавало изключително дълго време. По техни данни мъжът, с който е съжителствала и който към този момент е предполагаемият извършител на това убийство, е с доста тежко минало. Нанасял е много полезни повреди. Също така, според тях, бил наркозависим.

Мъжът е задържан и очаква повдигането на обвиненията.

Според последните промени в закона го очакват от 15 години лишаване от свобода до доживотен затвор без право на помилване.

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *