МЪЛЧИТЕ, МЕРЗАВЦИ. МЪЛЧЕТЕ! И БЛАГОДАРЕТЕ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ СРЕД ПРОДАЖНА РАЯ!

МЪЛЧИТЕ, МЕРЗАВЦИ. МЪЛЧЕТЕ! И БЛАГОДАРЕТЕ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ СРЕД ПРОДАЖНА РАЯ!

Мафия ли?
ТУК няма мафия. Ако имаше, куп мерзавци щяха да свършат с автоматен откос върху паважите.
Мъже със сърца ли?
Тук има плазмодии, чиято „революция” е плюнченето във Фейсбук и вдигането на „бунтове” в „мрежата”, между две ракии.
Опозиция ли?
Тук има гъзолизци на келепира, които дори и в предизборна обстановка не смеят да си отворят устата, когато властта и управлението на държавата е УЗУРПИРАНО служебно от ДИКТАТУРАТА на една партия, партията на „Банкянския Чърчил”.
Генерали ли?
Тук има някакви мръснишки типове, които цял живот са творили мръсотии, „доклади” и „рапорти”, с които да разчистват територии на онези, които им плащат. Някакви платени доносници на чужди специални „партньорски” служби, които ближат ташаците на Бойко Методиев Борисов, наричайки го „новия Стамболов”.
Медии ли?
Тук има дръжки на микрофони, курветини и педераси, провъзгласили себе си за „журналя”, които могат да съсекат всеки срещу когото са платени кинти. Тук има продажници, наричайки себе „медийни колоси”, които бълват пропаганда вместо журналистика, защото задниците и гушите им са натъпкани вместо с фишеци с пачки.
Магистрати ли?
Тук куп прокурори и съдии са на отчет на ченгетата, които ги държат за топките. И не хвърляйте камъни единствено по Цацаров, защото дори и да иска да изхвърли по списък онези, които са за изхвърляне СИСТЕМАТА не зависи единствено от главния прокурор. Продънените имат един завет – никога не пипай Бойко Методиев Борисов и онези, които той посочи за негови.
Народ ли?
Тук има мляскащи безизразни физиомутри, които като видят МУТРА и се попикават от възторг. Тук ръкопляскат и цвилят на всяка простотия, изречена от БАБАДЖАНКОТО, тук простите са мнозинство и избират простия и свитата му от далавераджии.
Спецслужби ли?
Тук има чиновници, пипащи се под бюрата, които ровят единствено в интернет, за да изсмучат поредния „рапорт”. Продават се като травестити и плетат интриги и поръчки за ОНЯ, който е на власт, или се задава.
Партии ли?
Тук има производни на кинтите. Колкото повече, толкова повече. Дали ще ги напазари Бойко Методиев Борисов е без значение. Те вече дори не говорят по телевизиите дежурните наизустени „пледоарии” срещу „врага” ГЕРБ, защото са в БОСТАНА, и защото не им пука на сайдера. Искат само да са ВЪТРЕ в парламента, за да са по-близо да мазането на филии.
Тази територия, не държава, си заслужава онова, която я чака след 5 октомври.
„Номер 9 – ГЕРБ, ще бъде централният нападател в тази предизборна кампания. Както и във футбола, така и в политиката, номер 9 е на централния нападател”, каза днес ОСЪДЕНИЯТ, ОБВИНЯЕМ Цветан Цветанов, който ДВИЖИ ВСИЧКО В МВР В СЛУЖБЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ЩЕ ПРАВИ ИЗБОРИТЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА ГЕРБ И СХЕМИТЕ И ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ.
Фашифицирането не е само в чувалите. То е СХЕМА, КОЯТО ГОДИНИ НАРЕД ПРАВИ ГЕРБ ПОБЕДИТЕЛ. Няма кой да я разбие. Защото и службите са келнери на същия чорбаджия.
Който и нумеролог да питате, ще ви каже, че 9 е числото на „приключването”.
Тук обаче и световната нумерология ще бъде опровергана.
МЪЛЧИТЕ, МЕРЗАВЦИ.
МЪЛЧЕТЕ!
И БЛАГОДАРЕТЕ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ СРЕД ПРОДАЖНА РАЯ.Afera.bg
Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *