„НАБУТАЛИ“ БОРИСОВ И БЪЧВАРОВА ЗА МВР-БЕЗУМИЕТО В ТВ7? КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ, КУЛЕЗИЧ?

„НАБУТАЛИ“ БОРИСОВ И БЪЧВАРОВА ЗА МВР-БЕЗУМИЕТО В ТВ7? КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ, КУЛЕЗИЧ?

Любица Кулезич натрапчиво развива и внушава „тезата“ за това, че „някой набутал“ премиера Бойко Методиев Борисов и МВР –министъра Румяна Бъчварова за упражнения „фашизоизъм“ и ченгеджийско безумие относно Тв7. При положение на всичкото отгоре, че слугинските вестници на Делян Пеевски, нарекли себе си „сериозна преса“, са затънали в дългове към КТБ, но не са пипани.
КОЙ и НЯКОЙ подвели, ах, много сме разстроени, премиера и вътрешния министър и през главите им, без те да знаят, о, мил пардон, орда от ченгета нахлули джандарски в телевизията Тв7, обобщава ситуацията Любица Кулезич.
В престараването си да измъкне Бойко Методиев Борисов от отговорност, Любица Кулезич го вкара в истинския джаз, доколкото може да се смята, че Бойко Методиев Борисов изобщо вдява от джаз.Защото, ако НЯ/КОЙ/ може да си позволи в една държава през главата на „незнаещите“ министър – председател и МВР – министър да прати сто полицая в една телевизия, за да разиграват ремикс на „наказателна люлинска бригада“, това означава само едно – че премиерът и вътрешния МУ министър не стават дори за това да си бъркат в джоба в селски двор в Банкя, и трябва незабавно да си подадат оставките.
Кулезич, не нам с такими пунтами! Утре, като думне някой атентат и „шматката“, както я наричат ченгетата в МВР Бъчварова, е изтървала пак нещо си, а Бойко Методиев Борисов „накаже“ пак някои висши ченгета с „пържолка – награда“, премествайки ги на други още по-възлови места в МВР, вероятно ще обявиш, че ПАК „през главата“ им някой си е разигравал коня.
Само идиот в тази територия, наречена държава, може да смята, че нещо подобно, което се случи в ТВ7, може да стане без знанието както на Борисов, така и на Пеевски. Надолу по „бъчваровската“ стълбичка просто козируват. А Цацаров им гледа сеира, защото те си го избраха.Afera.bg
Колаж: Георги Динев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *