НАГЛЕЦЪТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕ В ПРИСЪДРУЖИЕ С ЛЮБИЦА ЗА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

НАГЛЕЦЪТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕ В ПРИСЪДРУЖИЕ С ЛЮБИЦА ЗА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

Да не би да сте изненадани? Цветан Цветанов е в дежурното си студио – това на Любица Кулезич. Ако сте се затъжили за бившия вътрешен министър с особената форма на главата, винаги, когато ви потрябва ликът му небесен, включете Любица. Цветанов дори благодари на Нова тв, че била „винаги в истината на демокрацията“, ах!
Та, Любица не пропусна да атакува Алексей Петров, който бил казал, че бил арестуван, заради предупрежденията си за банковия картел и „лихвите”. В режисиран „диалог” с Цветанов Любица „изтръгна“ нагла лъжа от Цветанов.
Цветанов рече, че събитията били в „последващ порядък” – „защото за лихвите и банките” се „заговорило” „чак през 2011 година”.
Любица като изключително „информиран” и „безпристрастен” водещ го гледаше в захлас и обяви, че, ето на, Алексей Петров пак не е в час.Обаче – и двамата – и Любица, и Цветанов отвратително излъгаха зрителите, които смятат за идиоти очевидно.
Алексей Петров бе арестуван на 10 февруари 2010 година.
В края на декември 2009 година Алексей Петров и ССИ внасят официално писмо в министерството на финансите, което касае „как търговските банки в страната да намалят лихвите”. В него се говори и за банков картел, който впрочем най-добре си захлеби при правителството на ГЕРБ и както е видно КТБ рухна сега.Алексей Петров е подписал писмото в качеството си на изпълнителен директор на ССИ в края на декемеври 2009!
Още тогава Алексей Петров заяви, че е арестуван заради засегнати банкови интереси и предложението му за намаляване на лихвите на банките, описано в писмо до финансовото министерство. Първоначално от министерството на финансите на Симеон Дянков отричаха, че има такова писмо.По-късно първоначално лъжещото ГЕРБ-ово министерство ПОТВЪРДИ, ЧЕ в деловодството на МФ е било установено входирано писмо от името на ССИ.
„Предложенията в него са приети за сведение. Министърът на финансите няма правомощия да оказва влияние както върху работата на Българската народна банка, така и върху търговската политика на банките у нас“, се казва в прессъобщението на МФ.
Днес, пет години по-късно, след като КТБ рухна, а бе дундурликана охотно и от Борисов, и от Цветанов, и от ГЕРБ, както и от „службите” им, Цветанов и Любица ИЗЛЪГАХА НАГЛО В ЕФИР.
И пак Алексей Петров им виновен.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *