НАГЛОСТТА НА ВЕКА! Държавен вестник излезе като притурка на Пеевско издание!

НАГЛОСТТА НА ВЕКА! Държавен вестник излезе като притурка на Пеевско издание!

Гаврата с „Държавен вестник“ и българите…
Световен рекорд по наглост и бруталност постави депутатът от ДПС Делян Пеевски. В петък, 19 декември, той пробута на абонатите на Държавен вестник своето издание „Телеграф“. В редакцията се обадиха възмутени държавни служители и представители на частния бизнес, които бяха възмутени от просташката комбинация, сътворена от Пеевски.
Нечуваното нахалство има своето обяснение: медията на Пеевски е посветила броя си на поредното сатанизиране на собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев. Подобно нещо не са си позволявали нито Хитлер, нито Сталин, нито Тодор Живков. Проверка на Фрог нюз установи, че комбинация с Държавен вестник не е правена дори в Северна Корея с официоза „Нодон синмун“.
Президентът Плевнелиев, премиерът Борисов, всички министерства, агенции, ведомства, държавни и частни фирми – абонати на „Държавен вестник“ са принудени да четат личните нападки и гнусотии на Пеевски срещу доскорошния му благодетел.
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева трябва веднага да подаде оставка. Ако мерзката постъпка е сътворена зад гърба й, то Пеевски трябва да бъде освободен като народен представител. Това е гавра с изданието на парламента, коментираха за Фрог нюз депутати от различни парламентарни групи, включително и от тази на ДПС. Те са възмутени от демонстрацията на безпардонност пред очите на цялото общество и смятат, че главният прокурор Сотир Цацаров трябва моментално да се намеси след тази публичната подигравка с изданието на НС.
„Държавен вестник“ е официален орган на Народното събрание. Издаването се подготвя и извършва от редакция под контрола на председателя на Народното събрание.
Цецка Цачева, председател на НС, не вдигаше личния си телефон цял следобед.
Венелина Гочева, която е председател на борда на Фондация за етична журналистика също трябва реагира светкавично. Иначе ще остане съмнението, че подкрепя гаврата на Пеевски с „Държавен вестник“, смятат на свой ред медийни експерти.www.frognews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *