НАГЛОСТ! ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ПЛАЩА БЕНЗИН НА ЛИЧНИ КОЛИ НА ГЕРБ-МЛАДЕЖИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА МАГИСТРАЛА СТРУМА!

НАГЛОСТ! ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ПЛАЩА БЕНЗИН НА ЛИЧНИ КОЛИ НА ГЕРБ-МЛАДЕЖИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА МАГИСТРАЛА СТРУМА!

АФЕРА прихвана отвратително нагло и престъпно деяние на министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова. АФЕРА разполага с писмо, изпратено от председателката на Младежката организация на ГЕРБ /МГЕРБ/ – Варна Даниела Панайотова, която кани от името на министър Павлова членовете на ПАРТИЙНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЕРБ – младежи за пътуване – посещение на ЛОТ2 на магистрала Струма.
Писмото е потресаващо, тъй като в него в прав текст е описано как „по покана“ на министър Лиляна Павлова младежите от варненската организиця на ГЕРБ /без ограничение, колкото и да са те/ ще пътуват на 4 май.
„УГОВОРКАТА Е СЛЕДНАТА“, пише Даниела Панайотова, подписала се като „Дани“, и се описва как гербаджиите ще бъдат карани от София до Лот2 на магистрала Струма „с джипове“, очевидно осигурени пак от министър Лиляна Павлова, за да се дивят на строежа на магистрала Струма.
„Пътуваме с наши коли , като СРЕДСТВАТА ЗА ГОРИВО ЩЕ БЪДАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОСИГУРЕНИ!“, пише варненската партайгеноска на ГЕРБ. Което пък в прав текст означава, че С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА БЕНЗИН, ДОКАТО НАРОДА МИЗЕРСТВА, МИНИСТЪР ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ЩЕ ПЛАЩА МАГИСТРАЛНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ТУРИЗЪМ!
Естествено, извозването с „джипове“ от столицата пак ще плащаме ние, данъкоплатците, заради безумния партиен пиар на Лиляна Павлова.
„Поканете, моля, всички младежи да се включат в пътуването“, пише още ГЕРБ председателката Даниела Панайотова от Варна.
АФЕРА пита главния прокурор на България, който реди „румънско звено“ с Бойко Методиев Борисов – председател на ГЕРБ, ще подведе ли под отговорност Лиляна Павлова, която ще поема разходите по бензина на личните коли на ГЕРБ? И пинизите, че това може да е от „партийната субсидия“, Цацаров, си ги предавайте един на друг с лицето Бойко Методиев Борисов и с Делян Пеевски, докато въртите черпака на котлона, за да сготвите поредната ви неудобна мишена, за сметка на онези, които крадат и със задниците си!Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *