НАГРАДИХА ПРЕДИЗБОРНО И ПИАРНО КМЕТА. ПИТАМЕ: КОГА ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КОНКУРСА „НАЙ-ГОЛЯМ КРАДЕЦ-КМЕТ НА ГОДИНАТА 2015“?

НАГРАДИХА ПРЕДИЗБОРНО И ПИАРНО КМЕТА. ПИТАМЕ: КОГА ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КОНКУРСА „НАЙ-ГОЛЯМ КРАДЕЦ-КМЕТ НА ГОДИНАТА 2015“?

„БРАНД“-ОВО ОБЯВИХА ГЕРБ-ИВАН ПОРТНИХ ЗА „КМЕТ НА ГОДИНАТА 2015“. КОЙ ЛАПНА КИНТИ ЗА „ГРАЖДАНСКО НОМИНИРАНЕ“? АРЕ, ПОИМЕННО!
Потресаваща смешка бе публикувана в Агенция Фокус. ГЕРБ-кметове били номинирани в някакъв си измислен „конкурс“ „Кмет на годината 2015“ от „вашите граждани“. Верно е, че „правилните“ граждани са „ваши“. Аре, публикувайте ги поименно за Варна например, че да преброим освен всичко друго и … кинтите!
Ето и партай дописката от „Фокус“, дословно:
„Кметовете на Луковит, Поморие и Варна бяха отличени в категория „Кмет на гражданите“ в конкурса „Кмет на годината 2015″, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Наградата бе връчена от изпълнителния директор на „Бранд Медия България“ Боян Томов, който заяви, че е горд, че за трета поредна година пак представиха всичките си идеи. „Горд съм от това, което местната власт прави. Поздравявам номинираните, защото бяхте номинирани от вашите граждани. Надявам се със същия хъс да се продължава да се работи, защото това е нашата държава и трябва да я съхраняваме и пазим. Без гражданите нямаше да бъдем тук“, каза още Боян Томов.За малка община бе отличен кметът на община Луковит Иван Грънчаров, за средна община кметът на Поморие Иван Алексиев, а за голяма община, кметът на Варна Иван Портних. Кметът на община Луковит Иван Грънчаров благодари за наградата. „Надявам се след около 45 дни да получи и правна форма. Задължение на нас кметовете е да работим за гражданите. Благодаря на подкрепилите тази кандидатура. Благодаря за търпението на гражданите при реализирането на проектите. Реализирахме проекти за над 90 млн. лева през последните 4 години. Благодаря на организаторите за това, че вдъхват на местната власт надежда“, каза още Иван Грънчаров.
Иван Алексиев също благодари и посочи, че наградата за него е и чест, и отговорност. „Тя е признание за огромния труд на цялата администрация на община Поморие. Тя е признание и за моите съграждани. Благодаря им, защото заедно с тях изстрадахме най-тежкия проект на Поморие – водния цикъл на стойност 96 млн. лева“, каза още Иван Алексиев.Иван Портних заяви, че наградата е ценна за него, защото показва, че направеното във Варна наистина е било за хората. Вече имаме нови тролейбуси и автобуси, обновена градска среда, нови детски градини. Уверено влизаме в новия програмен период и проектна готовност. Благодаря на правителството за това, че подкрепя важните проекти за града“, каза още Иван Портних.“
„Бранд“-ово ГЕРБ „IVAN PORTNIH“ „граждани на Варна“ го обявили за „кмет на годината 2015“. НЕкой май не е слязъл Горе от черешата?
„Бранд“-ово сега ние пък, „неправилните“, питаме: кога ще бъдат обявени резултатите от конкурс „Най-голям крадец –кмет на годината 2015“?
„IVAN PORTNIH“ да се готви да вдигне Купата на ЛАПАЧЕСКАТА АРМИЯ!
Afera.bgБележа на „Зад кулисите“: Преди да награждавате, ние знаем с каква цел и кое колко струва, се позаинтересувайте колко са заведените дела срещу Община Поморие при кметуването на лицето Иван Алексиев, за да сте наясно в коя категория НИКОГА ДА НЕ БЪДЕ ИЗОБЩО НОМИНИРАН, защото издишате. „Гражданите“ на Поморие били номинирали съществото за „кмет на гражданите“ за 2015 г. Кои граждани: които са завели дела срещу Общината; които участваха в няколко протеста, разгневени от дерибейското му управление; дискриминираните, които не са допускани в сградата на Община Поморие и водят дела в Комисията за защита от дискриминация; подписалите се с искане за оставката му;…;??? Кои „граждани“, че нещо не можем да се сетим? Общинската администрация ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *