Над 500 човека се събраха на благотворителния концерт „Подай ръка! Аз съм до теб! „

Над 500 човека се събраха на благотворителния концерт „Подай ръка! Аз съм до теб! „

Над 500 души дойдоха на открита сцена“Охлюва“ , за да се включат в каузата „Подай ръка! Аз съм до теб!“ Благотворителният концерт събра на едно място изпълнители от всякакви жанрове, от различни поколения. Фуриите от дамския квартет „Стрингс“, рапиращият репортер от „Господари на ефира“ Боби Ваклинов, стъпващият вече здраво на българската поп сцена Митко Петров, малката Поля с голям глас, която е финалистка от „България търси талант“, звездата от Х-Фактор Кристиян Грънчаров, невероятните Иван Бъчваров и Канди Атанасов, самураите от клуб „Хикари“,заедно с учителя си Вели Аслан, Ива Желязкова и Бранимир от школата „Черен тигър-бял дракон“, които показаха завидни умения по кунг-фу, лятната експлозия DJ LITE& NELITA, победителката на тазгодишния конкурс „Сезони“ Калина Енчева, извънземно танцуващите „Бляк стайлс“-Дюн. А за финал и изненада за всички-Огненото шоу на Добри Добрев. Освен това зрителите успяха да видят и чуят истории на жени, които са пострадали от домашно насилие.
Мисис Планет Детелина Бакалова също подкрепи каузата. Тя беше една от водещите на концерта и продаде на търг тениска с логото на кампанията и неин автограф.
Оргазнизатори на концерта са МЕДИЙНА ГРУПА БУРГАС НОВА и сайтът Е-Бургас. Генерален спонсор на събитието е Медико-диагностична лаборатория Лина, с помощта на „Евробилдинг инженеринг“ ООД, Бенмар ,охранителна фирма „Аватари” ООД, Фаркол АД-Бургас, Триа сити център, МОЛ Галерия, Агенция за недвижими имоти А1.
Преди и по време на концерта се продаваха сувенири с логото на кампанията „Подай ръка! Аз съм до теб!“ Набраните средства ще отидат в помощ на жертвите, настанени в Кризисния център на към Центъра за рехабилитация и интеграция на лица, пострадали от насилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *