НАЙ-БЕДНИТЕ И НАЙ-НЕЩАСТНИТЕ В ЕС ТРЪГНАЛИ ДА ОПРАВЯТ ГЪРЦИТЕ И ГЪРЦИЯ. СМЕШНИЦИ!

НАЙ-БЕДНИТЕ И НАЙ-НЕЩАСТНИТЕ В ЕС ТРЪГНАЛИ ДА ОПРАВЯТ ГЪРЦИТЕ И ГЪРЦИЯ. СМЕШНИЦИ!

Спрете да се занимавате с гърците и Гърция, особено се обръщам към тези, които говорят за „лошите и неблагодарни гърци“ и „добрите кредитори“.
Какво разбра обикновеният български гражданин от 16-те милиарда, които изтегли Бойко Борисов??! – Нищо! Същото „нищо“ е разбрал от изтеглените милиарди обикновеният грък.
И ние, българите, ли сме „лошите и неблагодарни българи“, а, глупчовци?
Не смятах да засягам тази тема, но – спрете се за малко и се огледайте. Свалете миризливите си оядени дирници от лъскавите коли и се разходете по улиците. В България. Мизерия. Навсякъде е пълна мизерия.
Днес сутринта излизам от своя дом в Поморие, правя 5 крачки и хвърлям опаковка от нещо останало в чантата ми в контейнера. Като гларус се спуска мъж и отворя контейнера, за да провери какво съм му оставил. По центъра на Бургас ме спряха трима, четирима… Кой иска цигара, кой иска да му купя закуска..
Съжалявам, но аз не се чувствам добре в мизерията, в която се намират хората в страната ми. И милиарди да имам, пак няма да съм щастлив с толкова много нещастни хора, които срещам всеки ден. Ще кажете, че навсякъде има просяци. ОК. Но знаете ли, че все повече от просяците в България, без подслон, са безработни висшисти??
Още ли искате да оправяте гърците и Гърция? Вижте какво е в България и си подредете „градинката“ в собствения „двор“. Тогава поглеждайте към съседната да критикувате.
Смешни сте! Всички, които критикувате избора на гърците да не се подчинят на налаганата им мизерия от разни кредитори и евротехнократи, сте смешни. Точка. Не подлежи на обсъждане.
Мизерията е в България, а мизерниците са българи. И продажни политици-народоотстъпници, и прост народ с гангренясал болен мозък, който гласува за простия, разбиращ се с простите.
И най-голямото зле на гърците, ще бъде по-добре от „добрето“ на българите. Смешници!
Най-бедните и най-нещастните в ЕС тръгнали да наливат мозък… Жив да не бях!Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *