Наказала ли е нашата съдебна система дори един крадлив политик от прехода? НЕ! Даже нещо повече- цялата утайка на обществото се намира в парламента ни и управлява държавата

Наказала ли е нашата съдебна система дори един крадлив политик от прехода? НЕ! Даже нещо повече- цялата утайка на обществото се намира в парламента ни и управлява държавата

Кога ли ще стигнем съзнанието на гърците?
Отново обвиняваме извънземни, ЕС, НАТО, Европа, Оланд и прочее за собствените си бакии, а не собствения си мутрофонски елит. Всички западни политици включително и Оланд знаят за мутрафонските изяви на нашите политици, но си мълчат, защото ЕС не е политически съюз да дава мнения, а само икономически и да се сочат политиците ни публично , без да са наказани за корупция и мутрафонство в собствената си страна, то такива публични приказки без съдебно решение на местна почва означава КЛЕВЕТА.
Няма кой друг да покаже мутрофонкското лице на нашия елит, освен българската съдебна система. Наказала ли е нашата съдебна система дори един крадлив политик от прехода? НЕ! Даже нещо повече- цялата утайка на обществото се намира в парламента ни и управлява държавта. Щом няма съдебно решение и политикът свободно се подвизава във властта, всяко говорене се счита за КЛЕВЕТА и мосю Олант, като първи политик на Франция ,ще бъде обвинен веднага в груба намеса във вътрешните работи на страната ни.
Културно-мутрафонските проблеми на България са дело на мутрофонските ни политици и само наша работа за оправяне!!!! Нашите политици се считат за легално избрани с волята на българския избирател и Европа е задължена да зачита волята на избирателите в избора на политиците и да ги приема и стиска ръцете им по протокол, макар и с отвращение.
От ВСВойна в Европа до сега действа Международното право, светът и Европа живее под неговите правила , то е поставило на първи пиедестал демокрацията, демокрация и революции не се вкарват насила отвън, а се оставят на естественото узряване на обществото и неговото СЪЗНАНИЕ. Всички народи сами си избират, качват и свалят политиците си, оправят дворовете си само с интелектуалния и мозъчен потенциал на нацията си.
ЕС е длъжен да зачита волята на народите в избора на политиците им, независимо, че са мутри.
Друг е въпросът защо Меркел потупва Борисов по рамото окуражително.
Да сте чули, че Меркел е неолиберал, и Борисов -също -от една европейска партия – ЕНП? Да сте чували, че неолиберализма( глобализма) е последния вариант на капитализма действащ в света от 30 години и няма нищо общо с предишните видове капитализъм действали в Европа, че той не е само икономическа доктрина, а мощна ретроградна и реакционна ИДЕОЛОГИЯ рефлектираща върху съзнанието във всички сфери на живота и подменяща ценностната система на обществото, а отделно неолибералите управляват масирано в Европа от 20 години и налагат своята политика?!
Борбата срещу неолиберализма сега се води по ПОЛИТИЧЕСКИ ПЪТ, а не икономически, икономическите реформи не трябва да са водещи, а следствие на политическите реформи.
Вместо да чакаме да ни кажат отвън грешките и да покажат мутрофонското лице на елита ни, което никой няма да го направи, време е да спретнем ръце, обединим доброволния си избирателен вот и с него изкараме мутрофонските си политици от парламента си, по този начин им отнемем властта, а след това можем лесно да ги накажем, даже да сменим цялата гнила неолибепрална система от прехода. Така както направи гръцкия народ със своята партия СИРИЗА, която вкара с обединения си вот в Парламента и сега прави първите крачки за смяна на неолибералната система от прехода с нейния антипод – тази на европейската правова и социална държава.
Кога ли ще стигнем съзнанието на гърците?Дора Апостолова
Колаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *