Намаления в ТРИА Сити Център продължават до края на лятото

Намаления в ТРИА Сити Център продължават до края на лятото

Който не вярва, че раздялата може да бъде превърната в красива емоция, значи не е изпращал лятото с ТРИА Сити Център в Бургас. Сега е времето на истината – чрез финалните намаления в ТРИА Сити Център, които са утвърдена традиция всяко лято и стартират от 7 август!
Клиентите на търговския център ще изпратят лято`2017 с обновен и стилен гардероб, в който са добавили тоалети от световни марка, придобити на изключително изгодни цени.
Истинско откритие и основание за самочувствие е покупка с намаление 40 % от колекциите на Salsa Jeans, ЕА7-Emporio Armani, Freddy, Kocca, Henry Cottons, Marina Yachting, MCS. За картодържатели цената е 50 на сто. Пробвалите знаят, че това е точното време за находка в магазините на ТРИА Сити Център. В някои от тях намаленията достигат 70%. Големи са намаленията и при марките Mayoral, Triumf, Pause Jeans, Hot Spot, Torrini Leather. А в Styler промоцията е специална – взимаш три продукта, плащаш два!
Колелото на късмета ще се завърти отново и ще даде шанс към великолепната нова дреха да се добави моден аксесоар, парфюм или качествена козметика. Късметлиите ще бъдат изтегляни всеки ден от 7 август до края на месеца във времето между 16 и 19 часа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *