Намерената мъртва учителка била на дискотека

Намерената мъртва учителка била на дискотека

Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това сочат данните след аутопсията на 33-годишната Адриана Стойнова.

„Няма травматични увреждания, няма данни за насилие. Докарана бе в трупно разложение и сме назначили всички необходими проби. Като излязат, ще стане ясна причината за смъртта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от насилие обаче няма“.

Това каза пред „Труд news“ съдебната лекарка д-р Галина Милева.

Според криминалисти допълнителните резултати от взетите от тялото проби ще докажат и дали не е приела наркотици, макар че това е малко вероятно. Преди да бъде открита, е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с приятели в Несебър, но мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско. На 21 август майка ѝ подала сигнал, че дъщеря и не отговаря на обажданията и не е ясно къде е. Възрастната жена потърсила помощ в ОДМВР – Пазарджик, откъдето е родом Адриана. За морето тръгнала, шофирайки личното си „Рено Каптюр“.

Адриана Стойнова бе намерена в сряда около 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в личния си автомобил, заключен отвътре. Возилото било паркирано пред хотел „Жерави“.

По данни на „Флагман“ жената се казва Адриана Ст. от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Близките ѝ твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото все още се намира в отделението по „Съдебна медицина“.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *