Напудреният кмет на Царево обяви, че сайтът на ПП ГЕРБ разпространява фалшиви новини за премиера Борисов

Напудреният кмет на Царево обяви, че сайтът на ПП ГЕРБ разпространява фалшиви новини за премиера Борисов

Чутовен гаф съвтори изплашеният и напудрен* кмет на община Царево. Несъмнено Георги Лапчев е в пряка конкуренция с кмета на община Поморие Иван Алексиев по наглост и простотия, но с другата издънка на ГЕРБ ще се занимаваме след летния сезон.
От ГЕРБ си вкараха поредния автогол. След като за по-малко от месец в ръцете им се сринаха важни институционални регистри и фалира застрахователно дружество „Олимпик“, ощетило български граждани и фирми с десетки милиони левове, кметът им Лапчев, заедно с общинските съветници на ГЕРБ, решиха да дадат старт на вилно селище в защитената от закона територия „Силистар“. Да не си помисли някой, че са го направили безвъзмездно! Именно това вбеси премиера на България от ГЕРБ Бойко Борисов, който напълно противозаконно разпореди да не бъде изпълнявано решението на общинския съвет в бившия Мичурин.
Разтресеният от страх кмет на Царево, който явно е „напълнил потурите“ – да не стане клиент на Специализираната прокуратура и КПКОНПИ по примера на колегата си от Поморие (продал незаконно публична общинска собственост на морския бряг, под паметника на Яворов в Поморие – бел.р.), обяви, че сайтът на ПП ГЕРБ разпространява фалшиви новини, а решението на ОбС-Царево било свързано с „търсене на изгубен в гората път“.
„Зад кулисите“ предлага на вашето внимание няколко коментара, които всеобхватно очертават рамките на поредния публичен скандал, който сътвориха управляващите от ГЕРБ и техните общински недоразумения:Атанас Зафиров, член на Изпълнителното бюро на БСП: Флагман: ”Градоначалникът на Царево обяви като фалшива новина и това, че премиерът Бойко Борисов е спрял решението на ОбС”.
Явно, сайтът на ГЕРБ разпространява фалшиви новини…Петър Воденски, български дипломат от кариерата: ББорисов (някакъв си шеф в ГЕРБ, а заедно с това и премиер) наредил на кмета на ГЕРБ да не изпълнява решението на общинските съветници от ГЕРБ за застрояване на Силистар, в резултат на което кметът на ГЕРБ обвинил за това не друг, а… опозицията!
„Серсем“ на турски означава „объркан“, „сбъркан“, „под упойка“, „не осъзнава какво казва“…
Та, гореизброените ГЕРБ-ерски лица ми приличат точно на серсеми.Биволъ: ЛапАчев: „Няма инвестиционно намерение дори за строеж на #Силистар“
Какъв нагъл, юридически неграмотен лъжец! Има заявление, има намерение, има проект и всичко това е внесено с входящи номера в общината.
Има и продажни, властлижещи, позорящи професията т.нар. медии, които ще тиражират лъжите на Лапчев, без да покажат, че документите сочат друго.
Но го има и Биволъ – последната бариера пред пълното интелектуално и моралното падение на професията.
Подобни БЕЗСКРУПУЛНИ ЛЪЖЦИ са овластени да се разпореждат със съдбата на България. Те заслужават единствено да отидат в кошчето като вреден отпадък на обществото!!
БСП: Борисов стигна до абсурда като председател на ГЕРБ да нарежда на кмет на ГЕРБ да не изпълнява решение на общински съветници на ГЕРБ. Общинските съветници на БСП в Царево са гласували против строежа в защитената територия.
„Разпореждането“ на Борисов да бъде спряно решението на местния парламент за строеж в защитената територия край плаж „Силистар“ е поредният му опит да се измъкне от неудобните въпроси чии интереси обслужват представителите на ГЕРБ на всички нива във властта – на държавата и хората или на частни бизнес интереси.
Подчертаваме, че въпросното разпореждане няма юридическа стойност, защото решенията на общинските съвети се връщат за ново обсъждане и спират от изпълнение единствено от областните управители. Борисов няма правомощията на такова действие – нито в качеството си на премиер, нито в качеството си на партиен лидер. Нещо повече, то е поредният удар по институциите и държавността в България.
Неговото „разпореждане“ няма и морална стойност, защото и кметът на Царево е от ГЕРБ, и общинските съветници, които са гласували „за“ разрешаване на строеж, са представители на ГЕРБ. ГЕРБ изпадна до абсурдната ситуация председателят на ГЕРБ да нарежда на кмета на ГЕРБ да не изпълнява решение на общинските съветници на ГЕРБ.
Припомняме, че общинските съветници на БСП в Царево са гласували против предложението за строеж в защитената територия. Най-сигурният начин да опазим природата е да се спазват законите и Конституцията на страната. Нищо няма да остане, ако държавата продължи да се управлява с “разпореждания”. Решението на Общинския съвет трябва да бъде отменено от самия съвет или ще го атакуваме и отменим чрез съда.ГЕРБ:Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на кмета на Царево Георги Лапчев да не изпълнява решението на Общинския съвет по казуса „Силистар“
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на кмета на Царево Георги Лапчев (ГЕРБ) да задържи и да не изпълнява решението на Общински съвет – Царево по казуса „Силистар“. Председателят на ГЕРБ възложи на кмета на Царево да не изпълнява решението до пълното убеждаване на обществеността в правотата на това решение на Общински съвет – Царево. Кметът на Царево Георги Лапчев ще даде пресконференция за представителите на медиите утре, 25 август 2018 г. , в 9.30 часа, на отбивката към плаж „Силистар“
____________________________________________________________________________________________*Човек с огромно количество пудра и/или фондьотен по лицето, които надхвърлят допустимите граници с макиаж на всяка уважаваща себе си „кифла“.zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *