НАРОД ЛИ СИ, СТАДО ЛИ СИ, ТИНЯ ЛИ СИ – ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАПОЧНА НЕЗАКОННА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ В ПОЛЗА НА ГЕРБ. ИМА ЛИ ДЪРЖАВА, ЗАКОНИ, ЦИК… ИМА ЛИ ИЗОБЩО ЧОВЕЦИ В ТАЗИ СТРАНА!

НАРОД ЛИ СИ, СТАДО ЛИ СИ, ТИНЯ ЛИ СИ – ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАПОЧНА НЕЗАКОННА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ В ПОЛЗА НА ГЕРБ. ИМА ЛИ ДЪРЖАВА, ЗАКОНИ, ЦИК… ИМА ЛИ ИЗОБЩО ЧОВЕЦИ В ТАЗИ СТРАНА!

Цветан Цветанов, осъден на две инстанции на 4 години затвор, депутат на всичкото отгоре и шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, прави национален предизборен тур преди официалното откриване на предизборната кампания на 25 септември и гласно и публично изразява пред хората на срещи и в социалната мрежа фейсбук за кого трябвало да гласуват.Вижте:“Tsvetan Tsvetanov добави 17 нови снимки към албума Видими резултати във Варна.
29 август в 20:57 ·
Заедно с младежите от МГЕРБ, кмета на Варна Иван Портних и евродепутатите от ГЕРБ се разходихме във Варна, за да разгледаме как се променя с всеки изминал ден морската ни столица. Екипът на Иван Портних и ГЕРБ преобразяват Варна непрекъснато. Както варненци, така и всички гости на града, споделиха, че градът се развива и става красив и удобен за всички. Ето защо ГЕРБ отново издига Иван Портних за следващ мандат за кмет на Варна. За да продължи Варна да цъфти като красиво цвете, на 25 октомври, всички трябва да отидем да гласуваме и да изберем Иван Портних.
Tsvetan Tsvetanov добави 14 нови снимки.
34 мин. · Бъдещето на Сливен и региона е с ГЕРБ и Стефан Радев. Това казах днес по време на срещата с актива на ГЕРБ в Сливен. В залата присъстваха над 400 души. Стефан Радев е достоен кандидат – с него, с подкрепата на един от най-добрите министри в кабинета -Десислава Танева и с подкрепата и на Европа Сливен ще се промени.
В Сливен разговарях и с двама достойни спортисти- доайенът в леката атлетика Динко Гинев, който в момента е тренъор и майсторът в спортната лека атлетика Енчо Колев. Енчо Колев ми сподели, че живее в Англия и Испания от 15 години, но се е върнал преди месец, за да работи за развитието на родния си град Сливен. Колев заяви категоричната си подкрепа за ГЕРБ и кандидата за кмет на Сливен Стефан Радев.
Tsvetan Tsvetanov добави 12 нови снимки към албума Откриване на офис на Мария Габриел в Сливен.
2 часа ·
Mariya Gabriel е мъжкото момиче от групата на ГЕРБ в Европейския парламент. Голяма отговорност и привилегия е, че тя открива Европейски информационен офис в Сливен. Община Сливен може да има кмет, който да мисли за по-добрата перспектива и развитието на региона. Всички кметове – бъдещите на Котел и Сливен, и сегашният на Твърдица, ще се възползват от този информационен офис. Целим да запознаем възможно най-много жители на Сливенска област с ценностите и това, което предлага Европа.
Мария Габриел е човек, който дава всичко от себе си. Когато бяхме в опозиция в Сливен направихме кръгла маса в сферата на земеделието и Мария Габриел даде голям импулс на много хора в страната, които участваха. Сливен беше регионалният, но и националният център за основните дискусии по новия финансов програмен период в сферата на земеделието за периода 2014 -2020 година. Знаете положителната оценка на пчеларите в цялата страна за ангажимента на Мария пред Европейския парламент и това, което тя отстояваше.“С какви пари обикаля Цветанов България и агитира да се гласува за определени личности от ГЕРБ? В качеството си на какъв? С личен автомобил ли пътува или с депутатския? Ползва ли държавна охрана? Откъде знае кои ще бъдат бъдещите кметове и точно къде?
Народе, има ли те??? Спиш ли, упоен ли си, прост ли си, страхлив ли си, обезумял ли си?? Вече дори не знам народ ли си, стадо ли си, тиня ли си????Къде са опозиционните политически партии?? Защо не сезират ЦИК или и те се надяват следизборно да се овъртолят още повече в БОСТАН-а? Къде са тук държавата, институциите, правораздавателните органи, къде е мястото на законите?? Решил си осъденият на 2 инстанции Цвъко, че предизборната кампания започва и свършва с/от него, може би защото е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, и всичко живо си хортува. Срам! Срам и позор!
Изобщо, има ли човеци в тази страна?? За хора знaем… – затова животните са повече за обичане от тях.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *