НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ МЪРША

НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ МЪРША

Тъжно е голяма част от българите да не разбират посланията на политиците.
3-ти март мина, за 137-ми път се освобождаваме, а нямаме свобода. Отново „обесихме“ Левски, включително и на рождения му ден. Утре е 8-ми март. Отдавна празнуван с еднакво въодушевление – както от жените, така и от мъжете. След това идва Великден – ще „разпнем“ за 1982-ри път Иисус Христос, а после се задава Коледа. Нова година… И така ще се изниже още една празна календарна година, без България да е мръднала идея напред. Защо ли?
Всеки ден кабинетът „Борисов 2“ доказва, че реформи няма да има. За какво са им реформи? Кое да реформират, себе си ли? Това не го искат. Те се обожават.
Премиерът Бойко Методиев Борисов, който е председател на мандатоносителя ГЕРБ, отсега започна да го играе президент и на равно отдалечен от всички политически партии. Което на практика е невъзможно. Борисов направи „реформата“: Румяна Бъчварова да бъде министър на вътрешните работи. И това изобщо не е случайно. Ако Борисов стане президент, ще настоява Румяна Бъчварова да бъде ПРЕМИЕР. На прякото му подчинение.
Реформаторският блок повече няма да влезе в парламента, ако не се влее в ГЕРБ. В това ще се изразява „реформата“ на тази овластена политическа формация, позиционирана на еднакво разстояние от ГЕРБ, ДПС, ПФ и Плевнелиев. И като споменаваме Плевнелиев, този господин ще разчита много на подкрепата от протестъри, реформатори и капиталци, в напъните да реализира втори президентски мандат. А също така и на Цветан Цветанов за организиране на изборите.
НО БОРИСОВ И ДОГАН СА НА ДРУГО МНЕНИЕ. ПО-ТОЧНО МНЕНИЕТО НА БОРИСОВ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ДОГАНОВОТО.
Патриотичният фронт и АБВ са ясни – големият им мерак да участват в управлението на държавата с кабинета „Борисов 2“, който по нищо не се различава от „Борисов 1“, ги дискредитира до такава степен, че гласоподавателите им са отвратени до краен предел. Това се отнася и за РБлок. Ако изобщо някога е имало такава „политическа панелка“. По-скоро притурка на ГЕРБ.
ДПС – ТЕ ВИНАГИ ЩЕ СА НА ВЛАСТ.
Защо българите не разбират посланията на политиците? Дали ако им се каже в прав текст (очевадното!): „НЯМА ДА ИМА РЕФОРМИ, ДОЙДОХМЕ НА ВЛАСТ ЗА ДА СЕ ОБОГАТИМ (ГЕРБ,РБ); ДА ЗАМЕТЕМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ ОТ АРХИВИТЕ НА МВР И ДАНС, ЗАЩОТО ОТ ЕВРОПАТА И АМЕРИКАНЦИТЕ НИ НАТИСКАТ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, А ТОВА ОЗНАЧАВА НЯКОИ ОТ НАС ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА (ГЕРБ, ДПС); „БОСТАН“-А УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, А НИЕ СМЕ ЗА ПАРАВАН (РБ, АБВ, ПФ); ИСКАМ ДА СТАНА ПРЕЗИДЕНТ (с помощта на ДПС), ДА УПРАВЛЯВАМ ПОСМЪРТНО И НИЩО ДРУГО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА (Б.Б.)“ и т.н., те, българите, ще реагират и изметат от властта тази престъпна, корумпирана, мафиотско-олигархична клика, която работи само за чуждите и за своите си интереси?
Кажете, де, народ ли сме или мърша?! Стоян Тончев
ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *