Насилникът с кирката към бившата си жена: Крайно време е да те убия и днес ще го направя

Насилникът с кирката към бившата си жена: Крайно време е да те убия и днес ще го направя

Насилникът с кирката към бившата си жена: Крайно време е да те убия и днес ще го направя

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 46-годишния мъж, който заплаши с убийство бившата си партньорка, от която има две деца. Преди два дни софиянецът заби кирка в предното стъкло на колата на жената и бе задържан.

До ареста се стигнало, след като в сряда, 16 август, по време на телефонен разговор обвиняемият се заканил да отнеме живота на майката на децата му: „Крайно време е да те убия и днес ще го направя“.

Това предизвикало основателен страх в жената, че бившият й партньор ще осъществи заплахата си, още повече, че тя е отправена в условията на домашно насилие.

По случая е образувано досъдебно производство. До момента в хода на разследването са разпитани свидетели и е направен оглед на автомобила, в който е била забита кирката.

„15 години бяхме заедно, от няколко месеца сме разделени, той явно не може да го преживее и прави всичко възможно да се чувствам зле. Имам две жалби от миналата година, задържане за 24 часа, след това го освобождават и всичко продължава. Много пъти е разрушавал колите ми, посягал ми е, заплашвал ме е“, разказва пред bTV жената, жертва на насилие.

Тя търси помощ от близки и от районното управление. А след случая със забитата кирка жената подава жалба.

„В началото не беше така, преди около 5-6 години започна да се държи така. Насилниците са манипулатори, манипулират емоционално, финансово и гледат да направят така, че жертвата да е зависима“, допълва жената.

46-годишният мъж ще остане в ареста за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *