Настимир Ананиев: Европа трябва да избере Кьовеши за главен прокурор, за да се разследват всички източени еврофондове в България

Настимир Ананиев: Европа трябва да избере Кьовеши за главен прокурор, за да се разследват всички източени еврофондове в България

По повод двойните стандарти – ние ги видяхме през уикенда по БНТ. Видяхме едно хоро от Брюксел, което се водеше от една кандидатка да бъде евродепутат, но никъде не чухме, че купуването и продаването на гласове е престъпление. Оказа се, че има една скрита реклама, така че двойни стандарти има навсякъде.
Това каза в предаването „Референдум“ на БНТ председседателят на „Волт“ и кандидат за член на Европейския парламент Настимир Ананиев.
„Ако се загледаме и в „Апартаментгейт“, и той е двоен стандарт. Къщите за гости също е двоен стандарт. Заради едни крадци искат да спрат цялата програма, вместо да преследват виновните. За съжаление управляващите в политиката на България години наред я правят така, че да могат само те и техните хора да са облагодетелствани. Виновни няма никога, ако има си подават оставките и до там“, заяви Ананиев.
Европа трябва да избере Кьовеши за главен прокурор, за да се разследват всички източени еврофондове в България, защото тя е име което носи надежда, за честност и почтеност. Аз подкрепям избора и за главен европейски прокурор, защото политиката на Европа не е това, което ни представят днес управляващите в България, допълни лидерът на „Волт“ и водач на евролистата на партията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *