Настимир Ананиев: Частните телевизиите дават ефир само на

Настимир Ананиев: Частните телевизиите дават ефир само на

”Трите големи национални телевизии не дават ефирно време на новите формации. По този начин принуждават гражданите да избират само между ГЕРБ и БСП. Много е смущаващо и как националистическите формации влизат в ролята на опозиция, въпреки че над две години са в управлението”. Това коментира водачът на листата за евроизборите на Волт – Настимир Ананиев, в телевизионен дебат.
”След 12 години членство в ЕС хората не се усещат равни на останалите народи, защото стандартът на живот е много по-нисък. От Волт искаме да променим точно това! Да постигнем европейски доходи, европейско самочувствие, европейско здравеопазване, както и съживяване на семейния и микро бизнес, който да генерира хиляди работни места и да стане гръбнак на една силна европейска икономика“, посочи лидерът на Волт Настимир Ананиев.Той разкритикува досегашните ни представители в европарламента за това, че пакетът “Мобилност” все пак влезе в дневния ред на европейските депутати.
Ананиев смята, че Европа е в лидерска криза. По думите му не може Жан-Клод Юнкер да предлага цели 5 варианта за бъдещето на съюза. Партия Волт категорично е за реформи, които да направят ЕС глобален лидер, който е равен на САЩ и Китай.
„Брекзит разклати Европейския съюз, но ние категорично вярваме във федерализма. Силна и федерална Европа ще направи живота на всеки български гражданин по-добър“, заяви Ананиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *