Настрахувахте ли се, Делян & Доган? Повръщате ли сутрин като си четете медиите?

Настрахувахте ли се, Делян & Доган? Повръщате ли сутрин като си четете медиите?

И понеже знам, че тази вечер в „Сараите” се редят листите на ДПС под личното шахматно умение на Ахмед Доган. И понеже, освен всички приз/о/вани, там ще бъде и Делян Пеевски. И понеже името ми започва с В., но не съм Мадам В., пращам ви, Делян & Доган, телеграма. В който и смисъл да си я изтълкувате.
Настрахувахте ли се, Делян & Доган?
Повръщате ли сутрин като си четете медиите?
На кое невидимо място ще сложите в листите си лицето Бойко Методиев Борисов?
Колко дни преди изборите, уважаеми от мен, мъдри Доган, ще бъде задействано поредното зрелищно упражнение тип „Кочан”, с което да помогнете на Бойко Методиев Борисов да спечели отново? И дали и този път скалпелно сте го изчислили ПАК да е пирово, с малко, но ПАК не завинаги?
Ще ревете ли ПАК дали сме се настрахували? И ще се дерете ли, че Цветанов е престъпник, а Бойко Борисов мутра?
Или в шахмата да държиш в менгеме ташаците на Бойко Методиев Борисов е висш задкулисен пилотаж, а ехалето ще бъде „нахранено” с многохилядния фекално –жълт тираж на вестниците ВИ, които не смеят и запетая да напишат срещу ГЕРБ, Борисов, Цветанов, а ПАК усърдно му лижат задника с предиханното „Бойко”?!
Пласментът към „останалите”, че Цветан Василев искал да стане министър – председател чрез Мониката на Станишев и Мониката на Станишев, и той, взели 35 милиона от КТБ за занятието, пък отишъл после Станишев при Доган, искайки пет министри и свалянето на Орешарски, а Доган рекъл на Станишев – „ти, да не си луд” – вероятно е верен, но НЕДОСТАТЪЧЕН, за да оправдае МРЪСНАТА ВИ ПОРЕДНА СИМБИОЗА С БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.
Станишев, Цветлин Йовчев и всите „библиотекари” са известни дори и в МОСАД, че носят значки на „Спартакус”, и че са крадливи като гнили сливи, но многоуважаеми Доган & Пеевски, нали вие сте пичове, кажете истината за краденето на Цветан Василев в прав текст, за милионите на Станишев в прав текст, а не ползвайки „пикови” чикиджии за заслон.
Нямало БОСТАН ли?
И понеже тази вечер в „Сараите” сте всички накуп, направете разбор и на медиите си – ако намерите една думичка против ГЕРБ, Бойко Борисов, Цветанов и цялата им ОПГ, черпя каквото поискате.
Нямало БОСТАН ли?
ВАШИЯТ МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛ не пипна нито Бойко Методиев Борисов, нито ГЕРБ. А сега Близнашки го имате като близалка.
Нямало БОСТАН ли?
Понякога не е задължително при политици като вас, но е възможно да има и миг, в който да застанете пред огледалото, и да се попитате – кога бях измекяр – когато наричах Борисов и Цветанов престъпници, или днес – когато им осигурявам пак тотален /и медиен/ комфорт.
Измекяр е онзи, който събира най-мръсните остатъци от чиниите.
Страшното е, че в тази държава няма народ. Народ, който да е умирал, заради това да не бъде измекяр.
Има народ, който робува на онази поговорка, която не съществува никъде по цял свят – преклонената главица сабя не я сече. И се кланя на келепира.
И вие разчитате точно на това. Защото сте умни. И знаете, че такива като нас са малцина.
Мунчовци.
Луди.
Хаизи за отстрел.
С които можете да се справите точно за времето отредено за едно издишване на ароматната пура.Веселина Томова, Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *