НАЦИЯ ЛИ СМЕ, НАРОД ИЛИ ПЛЕМЕ, ИЛИ НАЙ-ОБИКНОВЕНИ БАЛКАНСКИ ИДИОТИ, СПРЯМО КОИТО И ЦИГАНИТЕ СЕ ОКАЗВАТ ДАЛЕЧ ПО-ДОСТОЙНИ ХОРА!

НАЦИЯ ЛИ СМЕ, НАРОД ИЛИ ПЛЕМЕ, ИЛИ НАЙ-ОБИКНОВЕНИ БАЛКАНСКИ ИДИОТИ, СПРЯМО КОИТО И ЦИГАНИТЕ СЕ ОКАЗВАТ ДАЛЕЧ ПО-ДОСТОЙНИ ХОРА!

Ало, дами и господа, другарки и другари, нация ли сме, народ или племе, за да не кажа най-обикновени балкански идиоти, спрямо които презираните цигани се оказват далеч по-достойни хора, защото поне си признават, че крадат, за да оцелеят?!?…
Ало, дами и господа, вие наистина ли смятате, че ставате американци и европейци, защото вашите кумири от управлението днес не позволили на руски самолети да прелетят над „отбраняваното“ от чужди самолети небе на територията Дунавска България? Ако смятате, че по този начин сте станали цивилизовани европейци, то значи, че сте пълни идиоти!
Ало, другарки и другари, вие наистина ли смятате, че като празнувате 9-ти септември на банкети, платени от бизнесмени на БСП, сте наистина лява партия и ляв електорат? Наистина ли смятате това, след като вашите уж червени вождове се срамуват да признаят, че в днешна България цари въпиюща експлоатация над повече от 80 процента от населението? Ако си мислите, че по този начин защитавате правата на трудещите се и огромната маса от бедстващи хора на територията, значи сте пълни идиоти!
Ало, нация ли си, народ ли си или племе, ти наистина ли смяташ, че това, което допускаш да прави с теб цялата управляваща пасмина, няма да има никакви последствия върху и без това робската ти психика? Ти, наистина ли смяташ, че като позволяваш всичко това ще можеш да задържиш децата си, на които им се повръща от цялата тази кретения на територията? Ако си мислиш, че ще просперираш, продължавайки да се затваряш в собствената си черупка, то значи, че си пълен идиот!
Господи, само едно се питам, Господи – защо ли продължавам да се ядосвам на властващия на територията на Дунавска България всеобхватен кретенизъм? Може и да не ми отговаряш, изборът е твой…Проф. Людмил Георгиев
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *