НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС! СХЕМА ЗА ПРЕКАРВАНЕ НА БЕЖАНЦИ, КАНАЛИТЕ СЕ КОМАНДВАТ ОТ НАСТОЯЩ ПОЛИТИК

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС! СХЕМА ЗА ПРЕКАРВАНЕ НА БЕЖАНЦИ, КАНАЛИТЕ СЕ КОМАНДВАТ ОТ НАСТОЯЩ ПОЛИТИК

В редакцията на АФЕРА се получи „оперативен сигнал“, който поместваме на вниманието на ДАНС, които са задължени и отговорни за националната ни сигурност. Да не кажат после, че не са чули, не са видели и не са разбрали:„Има схема за прекарване на бежанци. Каналите се командват от настоящ политик, който се дърпал да поеме „отговорността“ първоначално, но предвид актуалните му съдебни проблеми му се е наложило да поеме „кръста“. Според оперативни източници схемата действа под диктовка на презокеански поръчители и става въпрос за много пари. Схемата се върти зад гърба на ЕС.
Като вдигнат мораториума на износа на дървесина, ще започне масовото изнасяне с тирове към южна съседка, а от там за най-силната държава икономически в ЕС. Тировете обаче няма да се връщат празни в България. Половината ще бъдат пълни със стока, а другата половина с „бежанци“ – вкл. обучени, вкл. и терористи. Бройката оставащи в България варира около няколко хиляди, останалите – през северна наша съседка се пръскат в Западна Европа. За Украйна са готвени също две десетки хиляди.
„Оперативните източници“ твърдят, че от ЕС вече имат информация за схемата и настояват за по-сериозен контрол над южната ни граница, като са готови да отпуснат пари за това. Именно заради „схемата“ настъпи скорошната суматоха по митниците, както и „рокадите“ там. Шефът на митниците обаче изпуска контрола, защото „парада“ там командва „настоящият политик“.
Не е изключено у нас да бъде предизвикан „етнически конфликт“, чрез „терористи на ИД“, като целта е да бъде посочено, че ЕС не е достатъчно добре защитен и се налага американския военен блок да осигури на тези територии по-голяма „защита“. Далечната цел е ясна – Русия.
Европейските специални служби са „пробили“ обаче информационно Схемата и това може да предизвика политически трусове у нас. Искането за вдигането на цената на тока е един от „малките“ знаци за това. Не случайно руснаците също говорят вече не за „турски“ поток, а за „гръцки“.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *