На калпав кмет, гражданите му пречат!

На калпав кмет, гражданите му пречат!

В рекламен клип на България показват кадри и от Поморие, но за жалост не се виждат най-големите „забележителности“ на града – проект „Дамски цикъл“ и/или кметът с шапка „идиотка“. (ВИЖ ТУК)
На 03.04.2015 г. кметът на Борисовия „БОСТАН“ в Поморие отсече: Градът ще блести за началото на летния сезон. До 20-ина дни ще приключат основните дейности по проекта за водния цикъл на Поморие. В началото на май градът да грее в очакването на първите си туристи. Реално проектът ще продължи до края на годината, но в този период ще се работи по пречиствателната станция и шестмесечните проби на канализацията. Днес сме 19.04.2015 г. На БОСТАНджи-кмета остават 4 дни, ако изобщо има някакво намерение да изпълни гръмките си обещания.
Но, уви…
От много приказки проект „Воден цикъл“ се превърна в невъобразим, перманентен „дамски цикъл“. Най-вероятно, за голямо съжаление, няма да може да приключи навреме и ще зацапа дори празника на града 6-ти май, защото „кварталци били крадливи и се включвали незаконно в стария водопровод“, се разбира от подадената информация в общинския сайт. (ВИЖ ТУК)
Много интересно би било кметът с шапката „идиотка“ да обясни как някой от кв. „Свети Георги“, ама така, съвсем незабележимо, е махнал асфалта, разкопал, спрял водата, свързал се е към стария водопровод, след което е пуснал водата, закопал, асфалтирал и НИКОЙ НЕ ГО Е ВИДЯЛ.
На калпав кмет, гражданите му пречат! Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *