НА САЩ БОСТАНДЖИИТЕ РАБОТА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИМ ВЪРШАТ. И ЩЕ БЪДАТ ОТСВИРЕНИ ЕДИН ПО ЕДИН. „РУСКОТО РЕСТО“ Е ДРУГА „БИРА“

НА САЩ БОСТАНДЖИИТЕ РАБОТА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИМ ВЪРШАТ. И ЩЕ БЪДАТ ОТСВИРЕНИ ЕДИН ПО ЕДИН. „РУСКОТО РЕСТО“ Е ДРУГА „БИРА“

Правителството било стабилно?! Ако някой ви каже подобна простотия, знайте, че тя е излязла или ot устата на Румяна Бъчварова, или от устата на някоя друга социоложка на ГЕРБ. А може и от Радан Кунев. За него всичко е стабилно, спокойно и реформаторско. Само дето правителството ще падне без нито една реформа в който и да е сектор.
За да бъде стабилно едно правителство, първо Борисов и Пеевски трябва да са спокойни. А те определено не са. Уж са най-големите в държавата, уж цялата власт е съсредоточена в техните ръце, уж са най-заможните, а пък охраната и страховете им нарастват всекидневно. За сметка на народната любов и вехнещата бокова харизма. Никой не е по-голям от Господ, но и никой не бива да си прави „ташак“ със САЩ и Русия. Лавирането на БОСТАН-а между големите „шамари“ и самонадеяността, че те, някакви си българчета, са големите бизнесмени и политикани на Балканите, на които е позволено да си разиграват кончето на двата бряга, им изигра лоша шега.
Основната функция на ДПС – да „пази“ етническия мир в България – е иззета. САЩ настояват ГЕРБ да ограничи до минимум влиянието на ДПС (Пеевски) в правителството и другите две власти, но Борисов се прави, че не разбира и, за да замаже „неразбирането си“, се впусна да тегли многомилиарден, заробващ българския народ за 30 години заем. Борисов вероятно не си дава сметка, че след като България се „възползва“ от кредита в полза другиму, САЩ отново ще запеят старата песен, но на нов и по-силен глас – да се прекъсне „връзката“ с ДПС/Пеевски или аут, като президентският пост остане за реализиране в някой друг живот. Но проблемът е, че Борисов не може да махне дори Лазаров и Писанчев. Вероятно е няКОЙ да го е хванал здраво за някъде и да го държи с разтърсващ компромат!
От друга страна Русия никога няма да прости подигравката с „Южен поток“ и виновниците за провала ще бъдат жестоко наказани. И все пак „Южен поток“ ще има, но тиквите и шишковците тогава няма да са фактори на политическата сцена в България. Ако изобщо бъдат в България.
„Стабилното“ правителство ще падне като гръм от ясно небе още през есента. А преди да се случи, коалиционните „партньори“ на ГЕРБ вече ще са се изгубили „като пилци из трънаци“.
И колкото на Борисов да му се привижда руски сценарий, истината е, че НА САЩ БОСТАНДЖИИТЕ РАБОТА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИМ ВЪРШАТ. И ще бъдат отсвирени един по един. „Руското ресто“ е друга „бира“.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *